INSTITUTUL DE DEZVOLTARE ŞI EXPERTIZĂ A PROIECTELOR

IDEP VA ASIGURA CU TOT SUPORTUL ȘI INFORMAȚIA NECESARĂ (KNOW-HOW) AUTORITĂȚILOR PUBLICE LOCALE, MEDIULUI DE AFACERI ȘI ORGANIZAȚIILOR PARTENERE, CARE PROMOVEAZĂ IDEEA IMPLEMENTĂRII UNOR PROIECTE TRANSPARENTE, PENTRU ASIGURAREA UNEI DEZVOLTĂRI SUSTENABILE.

 • 1

  Misiunea

  Misiunea IDEP este de a crea o platforma în care se va oferi suport la programe de instruiri, elaborări și implementări de proiecte, în acest context,certificarea specialiștilor din domeniu managementului de proiect. Platforma IDEP urmează să creeze situații favorabile pentru acțiuni sustenabile.

 • 2

  Viziunea

  Institutul de Dezvoltare și Expertiza a Proiectelor intenționează să schimbe modul de percepere a proiectelor. IDEP-ul va modifica gîndirea din cea haotica, în cea sistemica, cu termeni, obligații și responsabilități. În acest mod organizațiile donatoare vor ști cine va face, iar beneficiarii vor ști cine, cînd și ce va trebui sa facă.

 • 3

  Valoarea

  IDEP Va folosi tehnicele managementului de proiect pentru a transforma problemele în proiecte, iar proiectele în programe, efectul sustenabilității obținîndu-se pe baza procedurii de sistem din managementul de proiect.

IDEP este o organizație care are misiunea de a coagula eforturile unui număr mare de experți, reprezentanți ai mediului academic, lideri de opinie și reprezentanți ai societății civile, în activități îndreptate spre dezvoltarea regionala si a comunităților locale.
IDEP promoveaza principiul transparentei totale, a deschiderii și a parteneriatului.
Ducem o politică civica de imbunatatire a realitatilor si conditiilor de dezvoltare locala, in permanenta extindere. IDEP reflecta și să ia în considerare gama largă de opinii ale diverșilor actori implicați în viața de zi cu zi a comunităților locale.
Împreună putem aduce schimbarea in bine!
70797027_2611031538952998_4957718558369906688_o-1-1110x550

Calestru Iurie

Director programe. Președinte.
[email protected]


Ciubuc Natalia

Expert dezvoltare locală și Manager logistică
[email protected]


Eduard Elefteriu

Expert Asociat
[email protected]


Gregoariana Tudoran, PhD

Expert in Afaceri Europene.

[email protected]