Cu susținerea reprezentanților mediului de afaceri, ne-am adresat Fondului European de Investiții, pentru a primi susținerea lor în dialogul cu Comisia Europeană

Cu susținerea reprezentanților mediului de afaceri, ne-am adresat Fondului European de Investiții, pentru a primi susținerea lor în dialogul cu Comisia Europeană. Acest demers a fost susținut de: Camera de Comerț și Industrie din Dolj; Camera de Comerț și Industrie a României; Camera de Comerț și Industrie Cluj; Camera de Comerț, Industrie și Agricultură din Teleorman; Camera de Comerț, Industrie și Agricultură din Buzău; Camera de Comerț și Industrie din Suceava; Camera de Comerț, Industrie și Agricultură din Timiș; Camera de Comerț, Industrie și Agricultură din Galați.

Pentru a respecta regulile GDPR și a bunului simț, scrisorile nu vor fi publicate în surse deschise, fiind transmise destinatarilor, posibil altor actori cheie pentru validarea programului ECIPES.

Progresul programului ECIPES.

Conferința de Presă 5.03.2021. Eurodeputați, administrațiile localităților cu peste 6 mln de locuitori, instituții de învățământ cu circa 300 mii studenți și reprezentanți ai mediului de afaceri, solicită aprobarea programului ECIPES
Cu susținerea insituțiilor de învățământ superior, ne-am adresat respectuos administrației Colegiului European, pentru a primi susținerea lor în dialogul cu Comisia Europeană.