Întrevedere în format on-line cu mai mulți reprezentanți a Delegației UE din Republica Moldova

Astăzi, 29.03.2021, am avut întrevedere în format on-line cu mai mulți reprezentanți a Delegației UE din Republica Moldova. Scopul întrevederii solicitate de noi a fost prezentarea progresului programului ECIPES, dezvoltat timp de ultimele 21 luni. Am propus respectuos să fie creat grupul de lucru de către Delegația UE din Republica Moldova pentru Studiul de Impact pentru posibila implementare a programului ECIPES. Așteptăm o decizie în acest sens și sperăm că 200 mii familii, 500 primării și 2.000 tineri moldoveni vor primi fonduri europene utilizând semnătura electronică. Aducem sincere mulțumiri pentru întrevedere întregii echipe a 
Delegației UE din Chișinău și sperăm să constituim un grup de lucru comun pentru o inițiativă care poate deveni un program emblematic nu doar pentru Republica Moldova dar și pentru Uniunea Europeană.

Pentru a asigura Delegația UE din Chișinău și Comisia Europeană (DG Near) de intențiile noastre sincere, am transmis Agendele vizitelor noastre în instituțiile Europene (aprox  30 zile 2019-2020) efectuate din fonduri proprii, în speranța de a fi susținuți în acest demers în beneficiilor cetățenilor, primarilor și tinerilor moldoveni.

Progresul programului ECIPES.