Am fost auziți de Comisia Europeană!


Ne bucurăm mult că (noi toți, cei care promovăm programe UE direct pentru cetățeni) am fost auziți! Oamenii trebuie să fie susținuți direct de UE! Totuși, Republica Moldova având semnat Acordul de Asociere cu UE, poate fi mai ambițioasă, în acest sens programul ECIPES(bit.ly/2KqLClm), dezvoltat
IDEP Moldova
, și susținut de multe personalități și instituții notorii, poate ajunge direct în casa, localitatea și mica afacere a cetățeanului! În textul Acordului de Asociere este stipulat clar: suport pentru cetățeni și autorități publice locale, ceea ce crează cadrul normativ necesar, pentru ca Comisia Europeană să demareze programul ECIPES în interesul a 200 mii familii, 500 primării și 2.000 tineri din Republica Moldova! Urmează o perioadă deloc ușoară, din cauza crizelor (sanitară și economică), iar oamenii pot fi susținuți direct de UE prin programul ECIPES. Cetățenii moldoveni nu trebuie penalizați pentru gafele politicienilor iresponsabili.
Dezbatere la Radio Moldova, 15 decembrie 2020, despre programul ECIPES.
Întrebarea către Comisia Europeană, privind finanțarea programului ECIPES, adresată de 7 eurodeputați Lorant Vincze, Dan-Ştefan Motreanu, Maria Grapini, Gheorghe Falcă, Ivan Štefanec, Tudor Ciuhodaru, Cristian Terheş.