Sesiune de informare cu conducerea Delegației UE din Moldova, la subiectul proiectului autostrăzii Ungheni-Chișinău-Odessa

25 Februarie 2020, grupul de lucru condus de IDEP Moldova și MOLDOVA VREA AUTOSTRADĂ — Chișinău, a avut tradițional o sesiune de informare cu conducerea Delegației UE din Moldova. Scopul acestei întrevederi a fost informarea despre progresul proiectului autostrăzii Ungheni-Chișinău-Odessa, începând cu 7.12.2018, cât și ultimele întrevederi la Ministerul Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova pe 7.02.2020, inclusiv și scrisoare pe care am primit-o de la Cancelaria de Stat a Republicii Moldova. Aducem sincere mulțumiri European Union in the Republic of Moldova pentru deschidere și interes!
Toți cei interesați pot vedea aici tot parcursul privind dezvoltarea proiectului autostrăzii de grupul de lucru MOLDOVA VREA AUTOSTRADĂ — Chișinău, care este rezultatul a zeci de întrevederi, zeci de mii de km parcurși, Chișinău — Iași — Odesa — Strasbourg — Bruxelles — București — Kiev — Chișinău, și multe altele absolut transparent.
Aici puteți consulta raportul video https://youtu.be/uPh8nX5Zw_o, poze documente, progres, speranțe, efort și susținere destinată nouă — simplilor cetățeni a Republicii Moldova.
Este un proiect dezvoltat și introdus în discuție publică de oameni simpli, pentru oameni simpli, susținut de personalități și insituții notorii din Uniunea Europeană!