Planul de a da miliarde Landmark pentru un proiect central are nevoie de mai multă atenție: parlamentarii de stat

[ad_1]

Un grup de parlamentari din sudul țării solicită un loc la masă dacă statul negociază un acord de finanțare pentru un centru de tranzit Central de Dezvoltare a unui Landmark, spunând că preocupările comunității trebuie abordate înainte ca statul să aprobe finanțarea. reprezintă zona în care Landmark propune un Mega-Dezvoltare One Central a trimis o scrisoare către Pritzker vineri, plângându-se că au fost părăsiți de negocierile cu privire la modalitatea de subvenționare a centrului de tranzit propus de Landmark

«Ca reprezentanți ai acestui district, a fost informat despre un proiect care va afecta mii de locuitori «, se arată în scrisoare. «Credem că rezidenții ar trebui să aibă un loc la masă înainte».

Adunarea generală din Illinois a aprobat, în weekend, un pachet de cheltuieli de stat care include o dispoziție care autorizează administrația Prtizker să negocieze un parteneriat public-privat pentru Landmark, hub de tranzit. Proiectul de lege nu impune Legislativului să ratifice orice înțelegere viitoare cu dezvoltatorul.

Președintele Landmark Bob Dunn a căutat parteneriatul ca mijloc de a începe dezvoltarea One Central. Propunerea sa a cerut statului să ramburseze reperul pentru costul hubului de tranzit timp de 20 de ani înainte de a fi transferat statului

. O schemă a acestei tranzacții a fost inclusă în pachetul de cheltuieli de stat, deși nu s-au stabilit termeni oficiali a acceptat, a spus biroul guvernatorului. Proiectul de lege aprobat peste week-end permite administrației să negocieze o înțelegere dacă evoluția avansează

Republica de stat Kam Buckner a spus că el și alți reprezentanți ai Ligii Sudului nu au fost conștienți de limbajul One Central inclus în cheltuieli până la ora 11. Buckner sa alăturat Senatului Mattie Hunter, Senatorului Robert Peters și Rep. Lamont Robinson, solicitând guvernatorului să includă delegația în viitoare discuții One Central

«Am vrut să fim în evidență spunând că trebuie să fim implicați în acest proces , A spus Buckner.

Un punct de reper Landmark One Central va fi ancorat de centrul de tranzit masiv. Planurile inițiale necesită construirea unui număr de zeci de ridicări înalte pe hub-ul de tranzit, la vest de Lacul Shore Drive, lângă câmpul Soldier Field.

Dezvoltarea se va ridica alături de zeci de creșteri ridicate ale Loop-ului South și 1.000 locuitorii acestor clădiri au semnat o petiție împotriva Unu Central, potrivit deputaților. Acele voci ar trebui auzite cand vine timpul sa negocieze un acord cu Landmark, a spus Buckner.

Deși proiectul de lege a trecut sâmbătă dă administrației sale puterea de a negocia cu Landmark, Pritzker nu ar semna un proiect de strângere de fonduri fără a se angaja cu localnicii aleși și lideri ai comunității, a spus un purtător de cuvânt. De asemenea, Pritzker va lucra pentru a aborda preocupările legiuitorilor că lucrătorii minoritari și forța de muncă locală vor fi incluși în proiect, a declarat purtătorul de cuvânt al său.

Pritzker a declarat luni comisiei editoriale Crain că proiectul nu va ajunge nici măcar la masa negocierilor fără o comunitate robustă proces de aprobare. Nici o parte a unui centru nu a fost aprobată de către oraș sau stat, deoarece firma de dezvoltare lucrează pentru a asigura o finanțare federală potențială pentru acest proiect. «Nu există nimic care se va întâmpla aici fără prea multe contribuții din diferite niveluri ale guvernului , «Pritzker saidl.»

Dunn Landmark a declarat că firma intenționează pe deplin un proces robust de aprobare a comunității, pe măsură ce urmărește mutarea proiectului. Firma a avut deja o întâlnire comunitară, în cadrul căreia au fost anunțate planurile inițiale pentru proiect.

«Suntem de acord cu legiuitorii că o contribuție largă a comunității este esențială», a spus Dunn într-o declarație. «Acum vom aștepta cu nerăbdare să strângem contribuția localnicilor, actorilor civili și comunitari și a liderilor din oraș care vor ajuta la informarea unui plan general pentru One Central, care va fi prezentat pentru revizuire și verificare publică»

Buckner a declarat că nu este împotriva lui One Central sau propunerea de a ajuta statul să finanțeze centrul de tranzit. Mai degrabă, el vrea doar să se asigure că rezidenții săi pot cântări în orice viitoare afacere pentru a furniza finanțare de stat pentru aceasta. «

» Oamenii sunt atrași de ideea că statul deține și folosesc veniturile pentru a plăti lucruri precum datoria de pensie ,» el a spus. «Dacă numerele se vor adăuga, aș fi totul pentru asta»

Sursa: Therealdeal

[ad_2]

Sursa