Opoziția se dezvoltă în planul de parteneriat public-privat al lui Maryland Gov. Hogan pentru construirea de benzi de taxare în suburbiile D.C.

[ad_1]

gov. Larry Hogan promovează un proiect de autostradă ambițios și scump pentru a scuti traficul din suburbiile din Washington prin angajarea unei companii private pentru a construi și a gestiona benzi de taxare pe Capitala Beltway și Interstate 270.

Cazul lui Hogan miliarde de planuri au câștigat un sprijin în rândul navelor din regiune. Prin faptul că o companie privată a preluat proiectul, oficialii Hogan spun că Maryland va avea nevoie de scutire de trafic fără a fi nevoit să plătească pentru el cu ajutorul contribuabililor

Dar, deoarece proiectul se apropie miercuri de un vot-cheie de către Consiliul de administrație al statului Maryland Lucrări, unii locuitori și aleși oficiali din Montgomery și din județele lui Prince George interoghează înțelepciunea de a adăuga benzi pentru a reduce congestionarea și de a se plânge că statul nu le-a ascultat feedbackul. Ei sugerează că statul nu a evaluat toate opțiunile sale — cum ar fi îmbunătățirea modestă a drumurilor sau extinderea tranzitului — și, în schimb, a rămas blocat pe adăugarea de benzi de taxare

Guvernatorul republican a comentat cu acuitate Twitter și Facebook că cei vizați de planul sunt doar «activiști de pro-trafic» care se apleacă pe complotul «pentru a menține drumurile pline de trafic»

«Cred că ar putea face mai bine», a declarat Marc Elrich, democrat, de la Montgomery County. «Sunt surprins că el nu a lăsat personalul său să facă o analiză mai detaliată și să fie creativă».

Prefața de dispută se luptă să vină în jurul Baltimore, unde oficialii se luptă și cu traficul și impun cheltuieli suplimentare pentru tranzit, precum și

În jurul valorii de Washington, atât adversarii, cât și suporterii sunt de acord cu congestionarea grea a capitalei Beltway și a interstatului 270. Hogan o numește «zdrobirea sufletului»

Avize diferă cu privire la cel mai bun mod de a diminua traficul și de a se deplasa în comunitate (19459002) anunțat în 2017 este de a contracta cu o companie privată pentru a lărgi Capitala Beltway, Interstate 270 și Baltimore-Washington Parkway.

Liniile suplimentare ar fi benzi de taxare, similare cu cele adăugate pe interstatul 95 la nord de Baltimore. Compania privată ar păstra plățile de taxare pentru a recupera banii pe care îi cheltuiește pentru construcții și, în cele din urmă, să obțină un profit. Acest tip de proiect este cunoscut sub numele de «parteneriat public-privat» sau «P3» în guvernul lingo

Costul inițial al muncii pe toate cele trei drumuri a fost fixat la 9 miliarde de dolari, care a crescut de la 11 miliarde dolari. Planificarea pentru Beltway și I-270 avansează; (19659002) Pete Rahn, secretarul de stat al transporturilor, crede că un parteneriat public-privat este o modalitate sănătoasă pentru stat să nu cheltuiască aproape fără bani în avans și să ajungă până la capăt cu mai multe benzi pentru a diminua blocajele din trafic

«Nu avem resursele necesare pentru a face acest lucru într-un mod tradițional», a spus Rahn. «Trebuie să facem ceva și fără resurse, setul de instrumente care ne este disponibil este parteneriatul public-privat.»

Astfel, fondurile de stat limitate de transport pot fi cheltuite pe alte proiecte în jurul statului, în loc de fiind scufundat într-un singur proiect, a spus Rahn.

Și el crede că benzile de taxare vor funcționa. Soferii care opteaza sa plateasca pentru a utiliza benzile de drum vor elibera spatiu pe benzile regulate — ajutand pe toata lumea pe drum, a spus Rahn.

«Prin obtinerea traficului de pe benzile libere, noi beneficiem de oameni in benzile libere»

Alții se îndoiesc de astfel de benzi ca «benzile Lexus», care beneficiază numai pe cei care își pot permite să plătească pentru a conduce în ele. Criticii indică Virginia învecinată, unde prețurile pe banda de circulație pe intersecția 66 cresc uneori chiar la 40 de dolari.

Primul segment al proiectului Maryland va cuprinde 16 mile de Beltway lărgind cu benzi de taxare care se întind de la Podul Legiunii Americane de lângă Potomac Râul din județul Montgomery în jurul intersecției 95 lângă Colegiul Park din județul Prince George.

Constructorul va stabili tarifele de taxare, care pot fluctua în funcție de ora din zi și de cantitatea de congestie, în baza acordului de 50 de ani, cunoscut ca un «concesion»

Unii din suburbiile din Washington nu sunt convinsi ca abordarea cu taxare este cea potrivita.

Brad German, co-presedinte al grupului Citizens Against Beltway Expansion, taxele de drum ca o soluție la congestionare sunt «cel mai bun».

«Când vă lărgiți drumurile, congestia se prăbușește. Ea nu dorește o soluție pe termen lung «, a spus germanul.

El dorește ca statul să investigheze alte opțiuni, cum ar fi tranzitul de masă, fie că este vorba de mai multe trenuri sau tranzit cu autobuzul rapid, a anunțat un grup de lucru multi-agenție care va analiza problemele de tranzit din regiunea Washingtonului, chiar dacă el continuă să împingă benzile de taxare

Statul a acordat deja proiectul de benzi de taxare un scor perfect de 500 [19459003

Josh Tulkin, directorul capitolului Maryland din Sierra Club, a pus sub semnul intrebarii daca promisiunile statului de scutire de congestie gratuita se vor schimba

«Daca suna ceva «

Tulkin a spus că oficialii de transport nu au analizat impactul proiectului asupra emisiilor provenite de la vehicule, care reprezintă cea mai mare sursă de emisii de gaze cu efect de seră din stat. (19659002) Consilierul județean Montgomery, Tom Hucker, un democrat, a găzduit o întâlnire comunitară pentru a discuta despre proiect în duminica ploioasă, luna trecută, care a atras cel puțin 700 de persoane. «

» În loc să susținem aceste planuri pentru a vă face să vă mișcați, pro-promulgați, activiștii din trafic au ținut un rally pentru a opri planurile noastre de a rezolva criza de congestie «, a scris guvernatorul

» El a decis să-și petreacă duminica, în loc să participe la oameni, să insulteze locuitorii și să spună că — — activistii de trafic «si ei sunt de complot pentru a pastra oamenii blocati in trafic», a spus Hucker. «Este atât de dementorant și insultător pentru județul Montgomery și locuitorii din județul princiar George care au fost acolo».

Elrich, directorul județului Montgomery, a spus că nici oficiali aleși, nici cetățeni nu au fost cu adevărat ascultați

Sursa: Baltimoresun

[ad_2]

Sursa