Conferința Coalizarea concurenților în structuri comune pentru colaborări multiaspectuale.

FOTO ȘI COMUNICAT CONFERINȚĂ AICI

Conceptul.

Ideea organizării unei conferințe dedicate coalizării este absolut vitală. Împreună concurenții de astăzi devin colegi de mâine colaborând pentru a contribui la crearea unor oportunități noi.

Despre organizatori.

Grupul constituit din 7 ONG-uri s-au adresat la Agenția de Investiții din RM pentru a găzdui și patrona evenimentul, care este unul extrem de important!

Participanți.

Vor fi invitați persoane din domeniul public, privat și academic pentru a valida necesitatea coalizării pentru colaborări multiaspectuale.

Scopul.

Motivarea tuturor să coopereze pentru beneficii comune și coeziune sporită în societate, între parteneri, pentru motivarea colaborării, contribuind la dezvoltarea domeniului de activitate.

Formatul conferinței.

Timp de 7 ore, 3 panele aproximativ 30 de speakeri. Fiecare panel va dura aproximativ 2 ore. Participanții vor putea socializa, întreba, oferind feedback pentru validarea aplicabilității.

Rezultatele așteptate.

Motivarea creării structurilor comune pentru parteneriate durabile pentru dezvoltarea sustenabilă pe baza principiilor de colaborare multiaspectuală.

Impactul.

Participanții la conferință vor putea valida necesitatea coalizării împreună cu concurenții pentru soluții durabile dezvoltare în comun a branșei, depășirea barierilor și crearea unei voci sonore.

Costurile.

Participarea la conferință este gratuită, fiind obligatorie înregistrarea în prealabil din cauza limitei de locuri și asigurării unei pregătiri logistice la nivel.

Înregistrarea.

Pentru înregistrare Vă rugăm să accesați idep.md și după înregistrare veți primi confirmarea înregistrării.

Contacte organizatori (logistică).

IDEP Moldova a preluat tot ce este legat de logistică, din acest considerent rugăm să adresați întrebările Dvs la idep.md@gmail sau telefonul +37368969913.

Întrebări tehnice participanți.

Confirmarea participării Vă rugăm să o transmiteți pe idep.md@gmail.com, fiind însoțită de prezentarea pe care (dacă) o veți avea cu cel puțin 2 zile lucrătoare pâna la conferință.

Sponzorizare.

Dacă doriți să deveniți partener al evenimentului rugămintea să transmiteți pe idep.md@gmail.com informația și veți fi contactați în cel mai scurt timp pentru detalii.