Brian Calley: Parteneriatul public-privat al Michiganului cu Jocurile Olimpice Speciale înseamnă că toată lumea câștigă

[ad_1]

În primul meu mandat de guvernator locotenent, am condus comisia bipartizană și bicamerală pentru sănătatea mintală și pentru sănătate

Am luat o privire cuprinzătoare și expansivă asupra mai multor aspecte ale vieții și ale societății pentru cei care trăiesc cu diferențe neurologice, inclusiv bolile psihice , tulburări de dezvoltare sau tulburări de utilizare a substanțelor. Această lucrare sa axat pe îngrijirea sănătății, educația, ocuparea forței de muncă, stigmatizarea și multe altele. Acesta a fost menit să fie un început pentru crearea unui Michigan care a funcționat mai bine pentru toți oamenii.

În ultimele săptămâni, sprijinul financiar al guvernului federal pentru Jocurile Olimpice speciale a făcut obiectul dezbaterii. Au trecut câțiva ani de când statul și-a format un parteneriat propriu cu Special Olympics of Michigan, așa că am vrut să profit de această ocazie pentru a descrie beneficiile acestui important parteneriat public-privat.

Includerea nu este un lux; este esențial pentru învățare. Nu a fost cu mult timp în urmă când studenții cu diferențe neurologice s-au separat ca o strategie goală pentru educația lor.

Din fericire, vremurile s-au schimbat. Astăzi, există o așteptare și o cerință atât în ​​legislația statală, cât și în cea federală, conform căreia elevii să fie integrați în sălile de clasă cât mai mult posibil

Știm din trecutul nostru că separarea nu este egală. Dar totuși, punerea unui student într-o sală de clasă nu este o incluziune reală. Pentru ca un student să fie cu adevărat o parte a societății (și pentru un copil care înseamnă viață școlară) trebuie să fim implicați în mod intenționat atât în ​​sala de clasă, cât și în afara. După o cercetare și o analiză amănunțită, am găsit o bună practică în curtea noastră: proiectul Unificat al Jocurilor Olimpice de Special Olympics

Iată recomandarea Comisiei pentru Sănătatea Mintală și Wellness:

Wikimedia Commons
«Încurajați școlile să sprijine programele care ajută copiii cu dizabilități de dezvoltare să fie acceptați de colegii lor, cum ar fi proiectul Special Olympics» Michigan Project UNIFY. Mai mult de 60% dintre studenții cu dizabilități pentru dezvoltare raportează că sunt agresați. Ca atare, programele care îi ajută pe toți copiii să se simtă incluse și să le dea respectul pe care îl merită sunt vitale pentru încurajarea mediilor școlare mai incluzive și pentru lupta împotriva stigmatizării «

Proiectul Unify oferă studenților cu dizabilități de dezvoltare o șansă reală de a participa la sport și la alte școli împreună cu colegii lor. În cercetarea noastră de atunci și în rezultatele de atunci, am văzut că culturile de incluziune se dezvoltă în timp ce căutăm să creăm o generație care să facă loc pentru toată lumea.

Într-o zi, fiecare dintre acești studenți vor deveni adulți. Cei care au fost excluși sunt învățați comportamente sociale adecvate vârstei, iar studenții neuro-tipici învață cum să fie mai incluzivi. Sperăm că ei vor purta aceste cunoștințe în comunitățile și locurile lor de muncă mai târziu.

Cu un sprijin foarte modest din partea statului, Project Unify este activ în 247 de școli din Michigan în 99 de districte. Prezența lor a crescut în fiecare an de la începerea parteneriatului și toate școlile participă voluntar.

Jocurile Olimpice de la Michigan sunt specialiștii în incluziune. Prin formarea unui parteneriat cu aceștia, statul a reușit să înceapă eforturile de integrare, să facă uz de experiența și expertiza personalului Special Olympics și să promoveze filantropia din sectorul privat, împreună cu contribuțiile școlare locale. Toată lumea a câștigat.

Dacă statul și / sau școlile au încercat să recreeze aceste rezultate fără Jocurile Olimpice speciale, ar fi costat mult mai mult. Și chiar și atunci, este îndoielnic că am fi făcut aproape oriunde s-au făcut progrese.

Este tentant să vezi un element rând ca acesta în bugetul de stat și să te gândești la asta ca la un supliment, după cum unii au susținut

. nu este. Pentru atâția copii din statul nostru, este biletul lor la ceea ce majoritatea dintre noi consideră a fi de acord — accesul la lume.

Sursa: Michiganadvance

[ad_2]

Sursa