Ținând jumătate din cer — și niște bloguri

[ad_1]


Pexels | rawpixels.com

Bloggerii scriu pentru a împărtăși perspectivele unice. Ei pot dori pur și simplu să împărtășească cunoștințe, să împingă o problemă înainte, să-și stabilească conducerea gândirii și, în unele cazuri, să conducă afacerea.

Bloggerii creează, de asemenea, comunitate. De exemplu, această platformă de blog ajunge la o comunitate abonată (25.000 în număr!) Interesată de finanțarea infrastructurii, PPP-uri și utilizarea garanțiilor pentru a stimula investițiile din sectorul privat — în special în țările în curs de dezvoltare. Cu subiecte de nișă de genul acesta, un blogspace devine un loc de întâlnire virtual unde putem schimba povesti de război, exemple spectaculoase, cele mai bune practici, tendințe și opinii. Putem ști că alții se ocupă de aceleași subiecte. Putem, de asemenea, să facem bloguri pentru a modela demografia discursului și pentru a ridica voci specifice.


Știați că blogul a făcut asta?

În onoarea Zilei Internaționale a Femeii, permiteți-mi să remarcăm că ne-am format în mod deliberat calendarul de bloguri timp de cel puțin doi ani pentru a crește numărul de bloggeri pe care îi găzduim. Și, de mai bine de un an, sunt încântat să raportez că acest blogspace a atins paritatea de gen

Nu este deloc surprinzător faptul că femeile sunt încă subreprezentate în domenii tehnice precum infrastructura și finanțele. Și pentru a avansa în lucrarea din nișă, avem nevoie și de femei în guvern și de lege, printre alte domenii de specialitate. Este corect să se asigure că o parte semnificativă a femeilor se numără printre multele persoane care — din cauza lipsei unei modalități mai bune de a spune — primesc tranzacțiile făcute care furnizează servicii de infrastructură. În majoritatea cazurilor, atunci când managerii și cercetătorii discută despre efectul diversității asupra organizațiilor și profesiilor, au fost, de obicei, capabili să arate o cauzalitate mai bună a rezultatelor în ceea ce privește acuratețea, obiectivitatea, analiza și inovația. Când sa ajuns la criterii de performanță «mai grele» (de exemplu, măsurile de performanță financiară), cercetătorii s-au străduit să găsească o relație de cauzalitate.

Un studiu realizat de Harvard anul trecut a analizat industria capitalului de risc și a constatat, că echipele omogene au rezultate mai bune pentru investiții.

Deci, mai multă diversitate este mai bună pentru calitate și mai bună pentru afaceri. Mare

Dar există și altceva care să vorbească în inima a ceea ce încercăm să realizăm cu servicii de infrastructură mai multe și mai bune: dezvoltarea durabilă. Desigur, la Grupul Băncii Mondiale nu suntem «în» infrastructură și PPP-uri de dragul lor. Scopul nostru este să ne asigurăm că toate serviciile de încredere, bune și accesibile ajung la toți, astfel încât să poată bea apă curată, să se mute la lucru, să își gătească mesele în condiții de siguranță și să-și nască copiii în stare de sănătate. Sprijinirea direcționării mai multor resurse spre infrastructura de calitate și obținerea de PPP-uri potrivite sunt mijloace în acest scop. Fie că sunteți cititor al acestui blog, sunteți un om de afaceri academic, de afaceri, de politică, de dezvoltare, de finanțare, de infrastructură, de legi sau de inginerie — bănuiesc că împărțiți aceste obiective

Știm că o infrastructură durabilă este dezvoltată. alte considerente, aceasta ia în considerare pe deplin nevoile unei game largi de părți interesate. Puțin poate fi mai mare decât 50% din populație. În această lucrare, există pași foarte specifici pe care îi putem lua în construirea sau menținerea infrastructurii care va ajuta femeile să depășească inegalitatea și insecuritatea

Dezvoltarea infrastructurii nu este întotdeauna neutră din punct de vedere al genului. Directorul general al Băncii Mondiale pentru gen, Caren Grown, a discutat acest lucru în detaliu în ultima zi a Zilei Internaționale a Femeii. Colegul meu Christine Shepherd explică modul în care proiectarea PPP-urilor în domeniul infrastructurii poate lua în considerare aici femeile. Ea subliniază că femeile au adesea preferințe, roluri și responsabilități diferite și, prin urmare, au nevoi diferite de servicii. De asemenea, în cadrul sistemelor juridice, există biasuri de gen — inclusiv cele care guvernează PPP-urile; trebuie să fie eliminate

Există un număr tot mai mare de burse și organizații care se ocupă de aceste probleme și aș vrea să vă las cu câțiva mai mulți:

Acesta este un mesaj interesant despre provocările cu care se confruntă femeile în gestionarea PPP-urilor.

Aceasta este Rețeaua de Infrastructură a Femeilor, pionierii
Aflați ce face WINDE în Africa de Sud

Vă mulțumesc echipelor curente și anterioare care au ajutat contribuitorii sursă, să mențină acest blogspace și să împărtășească viziunea Ali , Dave, Lena, Lylia, Nadine și Sunny. Vă mulțumim conducerii grupului de finanțare pentru infrastructură, PPP-uri și garanții care lăsaseră acest blog să înflorească. Recunoștință deosebită este acordată lui Laurence Carter, care ne-a încurajat să tragem pentru paritate completă în reprezentarea bloggerului.

(Plugusul nesimțit: Laurence se mers în prezent la 3500 mile în Anglia și Țara Galilor în sprijinul Cancer Research UK și poți să-i urmezi progresul aici.)

Dacă crezi că ai un punct de vedere sau o poveste pentru a împărtăși cu cititorii noștri, veți ajunge la mine prin secțiunea de comentarii? Noi suntem mereu în căutarea unor voci noi și voi fi fericit să fiu în contact.

Ziua fericită a femeii internaționale

Related Posts

Ziua Internațională a Femeii: (19459004)
5 căi de parteneriat public-privat pot promova egalitatea de gen

Călătoria lui Laurence Carter pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la importanța screeningului cancerului de col uterin

Infrastructure: Times Are a-Changin [19659002]

[ad_2]

Sursa