Team Unity Administration sprijină parteneriatul public-privat cu SKBMRI

[ad_1]

Unitatea de echipă, condusă de premierul Timothy Harris, încurajează parteneriatele public-privat (PPP) și lucrează cu antreprenori din sectorul privat pentru a contribui la îmbunătățirea calității vieții în St. Kitts și Nevis. Un exemplu de PPP este aparatul de imagistica prin rezonanta magnetica (RMN) de la St. Kitts Biomedical Research Foundation.

«Nu are nici un sens ca guvernul sa spuna ca doresc sa preia controlul MRI Facility», a declarat Eugene Hamilton, ministrul de sănătate, a spus. «Când oamenii din sectorul privat vin să facă acest lucru, își câștigă existența și sunt independenți de guvern și nu de stat.»

Nu toți sunt de acord cu această afirmație. Partidul Laburist de opoziție din St. Kitts și Nevis, condus de dr. Denzil Douglas, se opune ca facilitatea de IRM să fie în proprietate privată.

Hamilton a declarat că aparatul RMN din St. Kitts este de trei ori mai bun decât cel din Antigua și reduce costul rezidenților care trebuie să călătorească în altă parte solicitați ajutor medical.

Hamilton a apreciat performanța efectuată la Fundația de Cercetare Biomedicală din St. Kitts cu ajutorul aparatului RMN. Deși există unii oameni care critică mecanismul IRM și munca sa, Hamilton a spus că instalația are o istorie de performanță de calitate de 30-40 de ani.

Este invidia multor națiuni din întreaga lume, oferind servicii încearcă să înțeleagă modul în care bolile sunt vindecate folosind maimuța verde vervet ca test de caz pentru astfel de lucruri. Ceea ce sa intamplat este ca rezultatele lor au afectat crearea anumitor medicamente pentru a putea vindeca bolile «, a spus el.

Recent, un articol criticat despre facilitatea IRM intitulata» Sf. Ministrul Sanatatii Kitts-Nevis confirma faptul ca maimuta si fiinta umana folosesc acelasi aparat RMN la Fundatia de Cercetare «

Eugene Redmond Jr., profesor universitar la Yale University si profesor fondator al Fundatiei de Cercetare Biomedicala din St Kitts, a raspuns articol într-o declarație. El a scris: «Majoritatea unităților de cercetare și școli medicale din Statele Unite permit imagistica prin rezonanță magnetică a oamenilor și a animalelor pe același echipament folosind protocoale stricte pentru curățarea și sterilizarea tuturor suprafețelor expuse între astfel de utilizări la fel cum camerele de operație sunt curățate și resterilizate între utilizări. «

Sursa: Thestkittsnevisobserver

[ad_2]

Sursa

Parteneriatul public-privat se încheie pe finanțarea studiului de dezvoltare a locuințelor de 2.100 de paturi de la Universitatea de Stat din Appalachian
Întreprinderile mici de apă au nevoie de un guvern puternic