UConn Health nu găsește propuneri adecvate după căutarea parteneriatului public-privat

[ad_1]

UConn Health nu a găsit o opțiune viabilă pentru un parteneriat public-privat, ceea ce centrul de sănătate a căutat de luni de zile pentru a-și consolida fundația.

O căutare la nivel național a potențialilor parteneri a dat naștere mai multor propuneri, care a indeplinit toate obiectivele UConn Health pentru viitorul companiei sale clinice de 692 milioane de dolari, care include Spitalul John Dempsey si UConn Medical Group, CEO-ul Andrew Agwunobi le-a spus angajatilor saptamana trecuta intr-un newsletter impartasit cu The Courant

a suferit pierderi anuale începând cu 2014, speră inițial să încheie un acord cu una sau mai multe organizații încă din septembrie 2018. În luna octombrie, Agwunobi a declarat că un acord va veni la începutul anului 2019.

Acum UConn Health decide dacă încercați să colaborați cu unii dintre respondenți cu privire la noile propuneri, Agwunobi le-a spus angajaților, care își îndeplinesc toate obiectivele.

«O astfel de discuție va dura ceva timp și multe contribuții terestre și externe, prin urmare, orice zvonuri despre parteneriatele iminente — și eu și eu am auzit multe dintre ele — sunt inexacte «, a spus el.

Centrul de sănătate și-a început căutarea unui partener în aprilie și a formulat oficial o solicitare de interes în octombrie. Parteneriatul ar trebui sa contribuie la asigurarea stabilitatii financiare pe termen lung pentru centru, sa abordeze provocarile unui peisaj de sanatate marcat de consolidarile spitalelor si sa genereze mai multi bani pentru cadre universitare si de cercetare, a spus UConn Health.

In luna urmatoare, UConn Health au abordat mai mult de o duzină de întrebări, cu răspunsuri care demonstrează dorința organizației de a alege o gamă largă de propuneri, conform documentelor din portalul de contractare al statului

UConn Health se confruntă cu provocări suplimentare ca o instituție publică cu o mare parte din medicii sindicali și personalul. Datoria de pensie pentru cei peste 2.300 de angajati a crescut de la 1,2 miliarde de dolari in 2016 la un pret estimat de 2,3 miliarde de euro anul acesta.

UConn Health a incurajat partile sa includa o varietate de optiuni si a spus ca permitea depunerea in comun si propuneri din partea non-spitalelor, cum ar fi sistemele de sănătate și grupurile de medic.

Dar întrebările în sine vorbesc și despre anxietatea din jurul bugetului UConn Health. UConn Health a incheiat anul fiscal 2018, cu o pierdere de 9,8 milioane de dolari, mai bine decat cel estimat de 18,4 milioane de dolari, a spus Agwunobi in cadrul unei reuniuni a administratorilor din august, in functie de procesul-verbal al intalnirii

. plătite ca parte a tranziției îngrijirilor medicale din penitenciare, departe de UConn Health, la un program intern organizat de Departamentul de Corecție

Una dintre părțile interesate anonime a întrebat despre această schimbare, întrebându-se despre impactul financiar al UConn Health și-a pierdut contractul de îngrijire a populației penitenciare a statului. Întreprinderea de miliarde de dolari își echilibrează bugetul, trăgând din rezervele de capital.

O altă parte dorea să știe dacă centrul va continua să primească finanțare de la stat. O treime a întrebat despre datoriile centrului legate de un turn de 325,8 milioane de dolari, care a fost deschis la Spitalul John Dempsey în 2016.

Răspunsurile la aceste întrebări — depinde de parteneriat.UConn Health a refuzat săptămâna aceasta să dea informații suplimentare cu privire la propunerile primit, sau procesul de revizuire a acestora. Agwunobi a declarat că dorește să-și găsească un partener pentru UConn Health de când a intrat în centru în 2015. La începutul lui 2018, parlamentarii l-au îndrumat să pună un plan în mișcare

«Consider că această inițiativă este mai mult decât respectarea unei legislații directivă «, a spus el în octombrie. «Este o explorare captivantă a ceea ce este posibil pentru UConn Health deoarece ne facem mai puternici pentru următorul deceniu de excelență».

Sursa: Courant

[ad_2]

Sursa