Terminal Terminal Paine Recunoscut de Consiliul Național pentru Parteneriatele Public-Privat

[ad_1]

Aeroportul elicei a fost recunoscut de Consiliul Național pentru Parteneriatele Public-Privat pentru proiectarea inovativă și construcția noului Terminal Paine Field Passenger, la 20 de mile nord de Seattle. Noul terminal a fost conceput, finanțat și construit de Propeller în parteneriat cu Snohomish County, și va fi deservit de Alaska și United Airlines.

Premiul vine ca Propeller pregătește pentru începerea serviciului comercial de către Alaska Airlines pe 4 martie, de către United Airlines pe 31 martie. «

» Suntem onorați că viziunea noastră și eforturile depuse pentru a pune împreună acest proiect au fost recunoscute de Consiliu «, a declarat Brett Smith, CEO Propeller Aeroporturi. «Ceea ce am făcut cu Snohomish County este un model care poate fi reprodus la nivel național și poate aduce beneficii extraordinare economiilor locale, fără a împovăra contribuabilii. Am construit un aeroport pentru viitor, aducând o parte din glamour și service din trecut, cu concesii personalizate, proiectare și întreținere și un nivel mai ridicat de confort pentru pasagerii locali. «

Paine Field diferă de alte aeroporturi oferind o atmosferă relaxantă și caldă pentru pasageri, cu finisaje de calitate superioară, zone de lounge spațioase și confortabile, căutări intuitive și confort fără egal, în contrast cu complicațiile care vin cu zborurile spre și de la hub-uri mai mari

. Proiectul Paine Field este definiția «Inovării» și ceea ce Consiliul încearcă să recunoască și să sublinieze cu Premiul nostru pentru inovație «, a declarat Jason Washington, directorul executiv al Consiliului. «Speram ca alte aeroporturi sa incerce sa reproduca aceasta abordare inovatoare P3 in timp ce isi modernizeaza facilitatile si construiesc noi terminale»

Propeller va accepta premiul la conferinta anuala a Consiliului, P3Connect, in mai

504 de aeroporturi din SUA care oferă zboruri comerciale și altele noi se înscriu rareori în această listă, ceea ce face ca adăugarea lui Paine Field să fie și mai semnificativă. Când se va deschide, acesta va fi primul terminal nou de aeroport în decenii de timp, pentru a deschide zboruri comerciale în S.U.A.

Deschiderea terminalului marchează, de asemenea, întoarcerea serviciului de transport aerian către Everett pentru prima dată în mai mult de o jumătate de secol. Câmpul aerian istoric a rămas în uz frecvent ca un mare centru de fabricație al companiei Boeing, care asamblează și menține marea majoritate a flotei sale în corpul larg în Everett, dar nu are zboruri comerciale încă din anii 1940.

«Suntem mandru de a face parte dintr-un parteneriat atât de puternic, care a furnizat o nouă resursă vitală regiunii Puget Sound: un terminal de pasageri de ultimă generație care va beneficia economia noastră la fel de mult precum pasagerii «, a declarat Dave Somers, .

Sursa: Prnewswire

[ad_2]

Sursa