Parteneriatele public-privat ar putea duce la crearea unui adăpost de 3-5 milioane de dolari în Dothan

[ad_1]

În timpul ședinței de planificare strategică a Comisiei pentru orașul Dothan, comisarul din districtul 5, Beth Kenward, a prezentat o propunere în care animalele pot fi adăpostite într- grupurile de advocacy și suporterii lor ar combina eforturile cu donațiile orașelor pentru a crea un nou adăpost pentru animalele fără stăpân. Kenward a spus că grupul privat a comandat un studiu de fezabilitate, iar o companie care doar proiectează adăposturi pentru animale a prezentat o instalație care ar costa între 3,8 și 5 milioane de dolari. «Aceasta arată ca și birourile medicilor», a spus Kenward. «Este un centru de adopție. Cred că vor putea ridica niște bani semnificativi. «

Deși detaliile nu au fost finalizate, primarul Mark Saliba a declarat că grupul privat își va crea propriul consiliu și va gestiona facilitatea. Orașul ar putea oferi teren pentru instalație și să utilizeze fondurile deja alocate anual pentru a-și administra actualul adăpost pentru animale — aproximativ 583 000 de dolari — pentru a susține proiectul, a adăugat el.

Consultantul Lyle Sumek a spus că alte orașe au luat această abordare înainte, notând grupul nonprofit ar putea solicita granturi pe care orașul nu le poate. El a remarcat că grupul de conducere ar putea conduce, de asemenea, colectori de fonduri, orașul nu poate.

Kenward a declarat că oficialii județului Houston au fost deschisi ideii de a folosi proprietatea la Houston County Farm Center pentru a crea facilitatea sau ar putea oferi pentru a oferi unele lucrări de pregătire a sitului care ar reduce costurile de construcție. Grupul privat are in vedere si alte site-uri, a adaugat ea.

Parteneriatul ar putea oferi cateva beneficii orasului — unul dintre ei eliminand efectiv controlul animalelor din responsabilitatile orasului, a spus Saliba. În plus, facilitatea ar servi mai bine animalelor, deoarece adăpostul actual al animalului din oraș suferă de probleme de inundații după ploi, a spus Kenward.

Kenward a spus că adăpostul ar fi și mai vizibil decât actuala clădire a orașului, potențial promovând mai multe adopții. din comisari au spus că ar dori să urmărească această idee, dar mulți și-au exprimat dorința de a vedea unele detalii finalizate înainte de a se angaja în proiect

Sursa: Dothaneagle

[ad_2]

Sursa