Parteneriatul public-privat avansează în favoarea noilor locuințe UNCW

[ad_1]

Balfour Beatty Campus Solutions, dezvoltator și operator de proiecte de infrastructură pentru piața universităților și universitare, a încheiat finanțarea prin parteneriat public-privat pentru a dezvolta o comunitate de locuințe și mese pe campus la Universitatea din Carolina de Nord Wilmington, în conformitate cu un anunț de joi.

Parteneriatul a implicat emiterea de obligațiuni în valoare de 147,6 milioane de dolari, au declarat oficialii UNCW. Proiectul în două faze va găzdui aproximativ 1.814 de studenți și va oferi o varietate de facilități, inclusiv spații de studiu și colaborare în grup, a declarat un comunicat de presă

Situat în zona de sud-est a campusului UNCW, pentru semestrul din toamna 2020 cu 1.038 de paturi într-o configurație sub stil pentru primii studenți, conform comunicatului.

În cea de-a doua fază, în comunicatul de presă, 776 de paturi în stilurile pod și semi-suite vor fi adăugat pentru toamna anului 2021 semestru pentru elevii de anul doi și clasa superioară. Dezvoltarea va cuprinde, de asemenea, mai mult de 3.500 de metri patrati de spatiu de luat masa, in functie de lansare, precum si spatiu de productie, studii de grup si colaborare si un centru de invatare pentru clasa a doua, care va fi construit in ambele faze ale proiectului. 19659002] «Suntem foarte încântați să colaborăm cu UNCW pentru a furniza o infrastructură mult așteptată, care va permite mai multor studenți să locuiască în campus chiar în inima acestei instituții în creștere», a declarat Bob Shepko, președintele Balfour Beatty Campus Solutions eliberare. «Echipa noastră a lucrat îndeaproape cu conducerea universității pentru un efort foarte atent de planificare și proiectare și așteptăm cu nerăbdare să ne despărțim de această nouă ofertă interesantă pentru studenții UNCW».

Potrivit comunicatului, dezvoltarea este proiectată de Clark

Portofoliul Clark Nexsen arhitectură include, de asemenea, Cape Fear Community College de construcții avansate și tehnologii emergente de construcție și Utilaje grele și tehnologia de transport construirea de la Campus de Nord în Castle Hayne

«Collegiate de locuințe Fundația, o entitate națională nonprofit, este proprietarul instalației rezidențiale a proiectului printr-o emisiune de finanțare pe bază de datorii bazată pe proiecte, «a declarat comunicatul. «La finalizare, comunitatea locuințelor va fi administrată de către universitate.»

Sursa: Wilmingtonbiz

[ad_2]

Sursa