Memorandumul de Cooperare între cele două asociații cu același nume «Moldova Vrea Autostradă» în Republica Moldova și România!

Moldova Vrea AutostradĂ ONG din Republica Moldova este deja înregistrată! Aducem sincere mulțumiri dnlui Marius Alexa, Președintele «Moldova Vrea Autostradă» ONG din România, cât și întregii echipe din România, care ne ghidează în lunga cale spre autostradă ce urmează să ne asigure interconectarea Republicii Moldova prin insfrastructură rutieră modernă la importantele rute de trasport TEN-T pentru a putea beneficia de o creștere economică cu o dinamică pozitivă impresionantă!!! Președintele Asociației «Moldova Vrea Autostradă» din RM este dna Rodica Iordanov, să îi urăm succese și susținem, de succesele Dneaei depinde bunăstarea regională! Ieri a fost semnat Memorandumul de Cooperare între cele două asociații cu același nume «Moldova Vrea Autostradă» în Republica Moldova și România! Urmează să parcurgem aceeași cale până la promulgarea legii, apariția pe agenda națională de dezvoltare, dialogul multidimensional cu toate părțile implicate pentru implicare, promovare, realizare cu ulterioara finanțare! Cu DOAMNE AJUTĂ!

Fondatorii AO MOLDOVA VREA AUTOSTRADA RM: Iordanov Rodica, Tutunaru Veaceslav, Alexandru Nistiriuc, Miron Viorel, Vladimir Ursu, Calestru Iurie și Gabriel Mărgineanu.

 

 Добавить комментарий