Grupul de lucru organizat de IDEP Moldova la invitația Primarului Municipiului Iași, Mihai Chirică, a avut înalta onoare de a fi prezenți la acest eveniment de însemnătate națională și regională!

Moldova într-adevăr Vrea Autostradă!
Acest subiect a fost menționat în cadrul discursului emoționant al Președintelui României, Excelența Sa, dnl. Klaus Werner Iohannis, în cadrul evenimentului de înmânare a copiei Decretului de promulgare a Legii pentru declararea Municipiului Iaşi „Capitală Istorică a României” în data de 23 ianuarie 2019, Palatul Culturii, Sala Voievozilor, Municipiul Iași.
Grupul de lucru organizat de IDEP Moldova, condus de Calestru Iurie, la invitația Primarului Municipiului Iași, Mihai Chirică, a avut înalta onoare de a fi prezenți la acest eveniment de însemnătate națională și regională!
Aducem sincere mulțumiri dnlui Mihai Chirică, Primar Municipiul Iași, pentru inivitație și aducem sincere felicitări cu ocazia promulgării Legii pentru declararea Municipiului Iaşi „Capitală Istorică a României”.Добавить комментарий