Autoritatea pentru locuințe din Dallas va redistribui proprietățile prin parteneriate public-privat

[ad_1]

Autoritatea pentru locuințe din Dallas (DHA) a anunțat astăzi că a selectat 12 firme pentru a se alătura grupului de dezvoltatori privați calificați ca parteneri pentru a crea oportunități de locuit mai accesibile în nordul Texasului. Grupul inițial de parteneri este: AMTEX Multi-Locuințe, Carleton Development, Fairfield Residential, Matthews Southwest, McCormack Baron Salazar, Michaels Development Company, Ojala Partners, Steele Properties, Grupul NRP, Compania Trammell Crow, (1969002) Partenerii vor lucra cu DHA pentru a-și reconstrui șapte proprietăți care în prezent cuprind 650 de locuințe și aproape 146 de acri de teren și alte proiecte de locuințe accesibile. Alți parteneri de dezvoltare vor continua să fie verificați și pot fi selectați pentru a se alătura acestui grup.

Primul proiect DHA va fi reabilitarea va fi fostul sit Brooks Manor situat în Oak Cliff / District 1. Brooks Manor este un tract de 6.694 de acri teren, zonate pentru locuințe de pensionare. Site-ul anterior a asistat 225 gospodării cu locuințe publice pentru persoanele în vârstă și persoanele cu dizabilități. DHA încearcă să redevină proprietatea la cea mai înaltă și cea mai bună utilizare a acesteia, incluzând atât locuințe de închiriere, cât și locuințe subvenționate. Nu a fost selectat niciun dezvoltator special pentru a dezvolta acest proiect ca urmare a acestui anunț.

Dezvoltatorul selectat pentru reamenajarea clădirii Brooks Manor va avea de asemenea posibilitatea de a redevina situl Cliff Manor, care este situat, de asemenea, în Oak Cliff / District 1. Cliff Manor este ocupat în prezent pe deplin. Rezidenții (persoanele în vârstă și persoanele cu dizabilități) vor fi relocate înainte de reamenajare. Se așteaptă ca majoritatea locuitorilor din Cliff Manor să fie transferați la site-ul Brooks Manor reamenajat pentru a se asigura că vor continua să locuiască în locuințe accesibile, sigure și decente

Apreciem disponibilitatea acestor dezvoltatori de frunte pentru a forma o relație publică- privat pentru a crea locuinte mai accesibile din nordul Texasului, spune Troy Broussard, presedinte si director executiv pentru DHA. Scopul nostru este de a mări cantitatea de locuințe la prețuri accesibile în toate comunitățile pe care le deservim. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu această rețea de dezvoltatori premier pentru a genera idei proaspete pentru realizarea acestui obiectiv. Noi suntem încântați să vedem că comunitățile de locuințe publice Brooks Manor și Cliff Manor vor fi redezvoltate de DHA atât cu locuințe de închiriere, cât și cu locuințe subvenționate, astfel încât aceste proprietăți să poată servi mai bine comunității, spune Scott Griggs, Consilier al orașului Dallas pentru districtul 1. În timp ce continuăm să abordăm sărăcia în orașul nostru mare, asigurarea accesului cetățenilor noștri la locuințe sigure și decente la prețuri accesibile este esențială. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu DHA în acest efort.

Sursa: Globalbankingandfinance

[ad_2]

Sursa