Parteneriatul public-privat sa format pentru a redevine cartierul Champaign din Bristol Place

[ad_1]

După ani de așteptare și negociere, reamenajarea Bristol Place din Champaign din nord se află la orizont, iar chiriașii urmează să fie acceptați în cartierul de locuințe accesibil în prima parte a anului 2020.

«Se simte ca și cum va veni în sfârșit la viata «, a declarat Jennifer Carlson, managerul programului de vecinatate Champaign, dupa ce a fost finalizata o afacere pentru a forma un parteneriat public-privat intre oras, autoritatea locala a judetului Champaign si AHDVS, ] «A fost un proces foarte lung, asa ca atunci cand toata munca este terminata, orasul isi imagineaza ca Bristol va fi o comunitate de alegere pentru oameni», a spus Carlson. Orașul se concentrează acum pe următorul pas al dezvoltării: Acordarea a aproximativ 12 milioane de contracte de construcție pentru a construi 64 de case de o singură familie și 26 de unități ale primăriilor. Aceasta este prima faza, care vine cu un pret de aproximativ 19 milioane dolari, a spus Carlson.

Cel putin 30 la suta din contractele pentru aceasta munca va merge la afaceri locale detinute de minoritati, femei, dezavantajate si veterani. Condițiile acordului public-privat solicită, de asemenea, echipei de dezvoltare a AHDVS să angajeze cel puțin 10 lucrători locali, preferând locuitorii Bristol Place strămutate de reabilitarea

. «Ne așteptăm ca aceste obiective să fie îndeplinite», a spus Carlson . «Dar este de datoria dezvoltatorului sa faca totul in ceea ce priveste constructia». Oficialii spun ca AHDVS cauta in mod activ afacerile locale si locuitorii interesati sa lucreze la proiect — in special in domeniul tamplariei, picturarii, ingrijirii gazonului si curatarii — inainte de ocupare

Dezvoltatorul a încurajat rezidenții locali să se aplice. Planurile sunt de a organiza, la mijlocul lunii decembrie, un atelier de contractare și oportunități de angajare.

Sursa: News-gazette

[ad_2]

Sursa