Parteneriatul public-privat promovează dezintoxicarea pe Bull Draw Fire

[ad_1]

Biroul de management al terenurilor Uncompahgre Field Office, Colorado Parks și Wildlife, Fundația Mule Deer și un plan local de fermieri pentru reabilitarea a 6.400 de hectare de terenuri publice afectate de Bull Draw Fire. Bull Draw Fire a izbucnit în iulie și sa răspândit pe 36.553 de hectare de lângă Nucla.

Potrivit unui comunicat de presă al specialistului în educație BLM, Chris Asbjorn, proiectul include distribuirea a 87.000 de lire sterline de semințe mixte și sărăcire amestecate,

«Identificarea oportunităților organizațiilor și membrilor comunității în parteneriat este esențială pentru a îndeplini misiunea de utilizare multiplă a BLM», a declarat Greg Larson, Director Uncompahgre Field Office. «Acest proiect este un exemplu strălucitor de administrare partajată, care aduce beneficii mediului, comunităților noastre și economiei locale».

Colorado Parks și Wildlife au identificat zona de proiect ca fiind o zonă critică de iarnă pentru cerbul mule și o prioritate pentru reabilitare. Proiectul va contribui la asigurarea furajelor disponibile pentru speciile mari de vânat și la șeptel, precum și reducerea potențialului de eroziune.

Sursa: The-journalIs

[ad_2]

Sursa