Comitetul pentru Parteneriat Public-privat aprobă un plan inovator de punți

[ad_1]

Pennsylvania Board-ul Parteneriatului Public-Privat (P3) a aprobat recent o licitație bidirecțională de proiectare-construire pentru a reconstrui 15 poduri de-a lungul a două interstații din județul Luzerne

să colaboreze îndeaproape. De asemenea, permite Departamentului de Transport Pennsylvania (PennDOT) să acorde mai multă atenție calificărilor contractorilor, precum și costurilor proiectului.

În prezent, 15 poduri sunt finanțate integral prin Planul de îmbunătățire a transportului. Faza de proiectare este programată să înceapă anul viitor, iar construcția se așteaptă să fie finalizată până în 2023. Bordul va găsi un antreprenor pentru a reconstrui cinci poduri de-a lungul unei intersecții de 10 mile de intersectori 80 și 10 de poduri de-a lungul unei secțiuni de 25 de mile de Interstate 81.

«Legea parteneriatului public-privat din Pennsylvania, Actul 88, ne oferă mai multă flexibilitate pentru a aborda rapid această provocare a punții regionale într-un mod care să economisească bani, oferindu-ne un rezultat de înaltă calitate», a declarat Leslie S. Richards, secretar și președinte al consiliului de administrație al P3, a spus. «Am folosit proiectele P3 pentru a beneficia foarte mult, iar acesta va fi un alt exemplu.»

Tot în timpul întâlnirii, consiliul a audiat actualizări privind proiectele P3 existente. Biroul P3 al PennDOT și consiliul P3 au fost înființate în 2012 în Legea privind parteneriatele în domeniul transportului public-privat. Legea permite autorităților de transport să colaboreze cu companii private pentru proiecte legate de transport

Sursa: Pennbizreport

[ad_2]

Sursa