Ambasador-la-mare al PEPFAR privind beneficiile adevăratelor parteneriate public-privat

[ad_1]

Poporul american, prin intermediul guvernului nostru federal, ajută la soluționarea epidemiei mondiale de HIV / SIDA. Am vorbit cu Ambasadorul-la-Mare, care supraveghea aceste eforturi, Deborah Birx. Iată ce mi-a spus:

AMB. BIRX: Aceasta este o poveste atât de pozitivă și este ceea ce se poate face atunci când oamenii lucrează împreună — când democrații și republicanii lucrează împreună și când țările și comunitățile și noi, ca popor american, lucrăm împreună cu ei. Împreună cu USAID, CDC, Departamentul Apărării, Corpul Păcii și Trezoreria, aducând tot talentul într-un program pentru a implementa cel mai bun program posibil. Deci, este un mod diferit de a face pentru asistență străină și a fost construit pe faptul că ne-ar fi foarte răspunzător la rezultate și impact. Deci, nu doar să numărați lucrurile, ci să vă asigurați că programul propriu nu numai că salvează vieți, ci și că schimba cursul epidemiei de SIDA.

BORIS: Companiile private, corporațiile fac multe lucruri în ceea ce privește asistența în munca ta. Ne poți spune mai multe despre asta?

AMB. BIRX: Poporul american contribuie, de asemenea, la ceea ce numim Fondul Global, Fondul Global pentru HIV, TBC și malarie. Și suntem în parteneriat total cu ei la nivel de țară. Și astfel, dolarii noștri sunt amplificați de alți dolari donatori acordați prin Fondul Global, dar lucrăm și cu adevărat în sectorul privat. Deci, când am vorbit despre vise, este un parteneriat public-privat. De ce am făcut asta? Pentru că am nevoie de sfaturi pentru sectorul privat

Iată linia de jos: Planul de urgență al președintelui pentru SIDA Relief se angajează în adevărate parteneriate public-privat care oferă un plan pentru modul în care guvernul federal, împreună cu corporații private, cum ar fi pandemia HIV / SIDA. Să sperăm că activitatea importantă a PEPFAR continuă să aibă succes

Sursa: Wjla

[ad_2]

Sursa

Cum este primul PPP al Republicii Kârgâză salvând vieți: o poveste de succes
Parteneriatul public-privat elimină criminalii globali