Parteneriatul public-privat este vital în modernizarea aeroportului

[ad_1]

SENATOR Grace Poe a declarat duminică că parteneriatul dintre guvern și sectoarele private este vital în modernizarea efectivă a aeroporturilor învechite ale țării.

Senatorul, care conduce comitetul de servicii publice al Senatului, a citat Terminalul 2 nou construit Aeroportul Internațional Mactan Cebu (MCIA), ca exemplu. (19659002) «Noul terminal de aeroport din Cebu a fost un succes datorită manoperelor de parteneriate importante din sectorul guvernamental și privat», a declarat Poe, care a vizitat terminalul sâmbătă

Ea a menționat că aeroportul a fost construit în cadrul programului Parteneriat Public-Privat.

Poe a adăugat că MCIA, care și-a început operațiunile comerciale la 30 iulie 2018, ar trebui să devină acum «standardul» aeroporturilor. aspectul general, designul și facilitățile acestui aeroport sunt nu numai impresionante, ci și mândri ale națiunii «, a spus ea referindu-se la plafoanele din sticlă, acoperișurile curbate, panourile din sticlă de la podea până în tavan și utilizarea extensivă a lemnului pe aeroport

«Acest aeroport ar trebui să fie standardul nostru pentru aeroporturile de astăzi. «Nu numai că designul este bun, iar facilitățile sunt minunate, Wi-Fi este rapid, de asemenea», a adăugat ea.

Poe a spus că P17. Terminalul de pasageri de 5 miliarde construit de consorțiul filipinez-indian GMR-Megawide «nu reușește niciodată să o impresioneze» datorită «designului său arhitectural modern și a facilităților eficiente».

Sursa: Cebudailynews

[ad_2]

Sursa

Primul parteneriat public privat în sectorul sănătății, o clinică de 140 de milioane de euro în București
Gata de lansare: Asociația Mondială a Unităților PPP și a Profesioniștilor PPP