Energia solară din Wisconsin va crește cu 33% în cadrul noului parteneriat public-privat

[ad_1]

Zece comunități din Wisconsin vor fi puterea de cumpărare prin intermediul unui nou parteneriat în domeniul energiei solare cu Valea Ecologică.

Cooperativele fermierilor au anunțat pentru prima oară parteneriatul solar comunitar cu grupul energetic Municipal Upper Midwest și OneEnergy Renewables. Organic Valley intenționează să achiziționeze în jur de 12 megawați de energie prin parteneriat pentru a putea fi alimentat exclusiv din surse regenerabile.

Jonathan Reinbold, șeful de sustenabilitate pentru Valea Organică, a declarat adăugarea brandului săpun natural Dr. Bronner și orașul Madison pentru parteneriat a ajutat la extinderea proiectului la un total de 31 de megawați

«În general, statul va vedea o creștere cu 33% a energiei solare. Deci, este o creștere masivă pentru un proiect, mai ales pentru un proiect distribuit în comunități rurale în principal diferite «, a declarat Reinbold.

OneEnergy Renewables va construi 10 arzătoare solare, cu șapte în Wisconsin, două în Minnesota și una în Iowa. Treisprezece comunități au fost de acord să cumpere energia din noile rețele, în timp ce Organic Valley, Dr. Bronner și orașul Madison au cumpărat creditele pentru energia regenerabilă

Certificatele de energie regenerabilă sau creditele reprezintă drepturile de proprietate asupra puterii produsă de o sursă regenerabilă. În timp ce energia produsă de noile rețele va fi folosită de utilități locale, Organic Valley și ceilalți parteneri vor primi creditul pentru a genera acea putere.

Una din noile magistrale solare va fi localizată în Arcadia. Tim Putz, superintendent al utilității electrice din orașul Arcadia, a declarat că parteneriatul a fost potrivit pentru comunitate

«Nu am avut nevoie de creditele de energie regenerabilă pentru că avem mai mult decât ceea ce avem nevoie de o fermă eoliană în North Dakota că avem un contract cu «, a spus Putz. «Partea atractivă pentru noi a fost doar o altă parte a portofoliului nostru de distribuție de energie electrică».

Putz declară că Arcadia cumpără și energie eoliană din turbinele eoliene din Valea Ecologică din Cashton. Combinat, utilitatea primește 20% din necesarul de energie electrică prin intermediul energiei eoliene și achiziționează restul de 80% din Dairyland Power Cooperative la prețul pieței.

În timp ce prețurile la energie sunt în prezent scăzute, Putz a declarat că au fost mai costisitoare în trecut și se așteaptă ca prețurile să crească în viitor.

«(Acest contract cu privire la energia solară) ne ajută să ne lămurim în sus și în josul pieței. Deci, aceasta este o mare atractie pentru noi si stim ce este pretul pentru intreaga durata a contractului «, a declarat Putz.

Putz a declarat ca noul proiect solar va oferi 10% din necesarul de energie al Arcadiei. La o medie de 6.78 megawați, proiectul va fi cel mai mare din Wisconsin.

Reinbold a spus că a trebuit să se reunească toți partenerii pentru ca proiectul să devină realitate

«Angajamentul financiar al companiei Valley Organic și angajamentul financiar din utilități pentru a cumpăra energia necesară pentru a merge mână în mână pentru a le face viabile din punct de vedere financiar «, a spus Reinbold. «Fără cineva ca Valea Organică sau Dr. Bronner sau orașul Madison să se angajeze să achiziționeze creditele de energie regenerabilă, aceste proiecte nu ar fi construite și atunci acea putere nu ar fi disponibilă pentru utilitățile publice.»

Reinbold a declarat că OneEnergy Renewables speră să pătrundă pe noi mese luna viitoare și toate matricele vor fi în vigoare până în iunie 2019.

Sursa: Wisconsins

[ad_2]

Sursa