Parteneriatul public-privat atrage un plan pentru îmbunătățirea Las Vegas

[ad_1]

În frustrarea care vine cu privirea divizării politice din S.U.A., se poate simți că nu se face nimic pentru a rezolva problemele sociale cele mai serioase ale națiunii noastre. La nivel local, totuși, a apărut săptămâna trecută un anunț care a reafirmat capacitatea americanilor de a se reuni pentru a răspunde nevoilor comunităților. Anuntul a avut loc aici, in Las Vegas, unde a fost prezentat Fondul Primarului pentru Las Vegas LIFE.

Fondul creeaza un parteneriat intre oras si donatori privati ​​pentru a identifica, prioritiza si finanta proiectele pentru imbunatatirea calitatii vietii pentru toti locuitorii orasului și să ofere sprijin celor care se luptă. O inițiativă care a fost deja stabilită ca o prioritate esențială include dezvoltarea proiectului curții urbane a orașului.

Acesta este un loc minunat pentru a începe. Nu aveam nevoie de adapost, deoarece economia a revenit, ceea ce este evident în multe părți din sudul Nevadei. Indiferent dacă este vorba despre intersecții ocupate sau corturi ridicate în parcuri sau spălătorii, semnele lipsei de adăpost sunt în jurul nostru.

Fondul primarului infuzează dolari privați în eforturile orașului de a aborda astfel de probleme. Modelat după inițiative similare din New York City, Los Angeles, Philadelphia și din alte părți, fondul va fi condus de un comitet de conducere format din 18 membri și administrat de Fundația Comunitară Nevada.

Unii dintre cei mai proeminenți filantropi și întreprinderi ale orașului deja au crescut, inclusiv Tom Thomas din Thomas & Mack Co., MGM Resorts, Grupul Molasky, Wells Fargo și NV Energy. În mod ideal, un oraș ar avea venituri fiscale suficiente pentru a aborda tipul de provocări identificate prin Fondul primarului. Dar, cu un plafon al impozitului pe proprietate care limitează veniturile pe care orașul le poate ridica, există o sumă limitată de fonduri publice disponibile.

Astfel, cei care contribuie la Fondul Primarului merită un credit pentru intensificarea. Alte domenii în care se va adresa fondul includ furnizarea de conectivitate la internet pentru familiile din Las Vegas prin intermediul programului ConnectHome, îmbunătățirea educației timpurii a copiilor prin intermediul academiilor Strong Start din oraș și extinderea academiilor de învățământ de vară. De altfel, LIFE în titlul fondului înseamnă «Livabilitate, Inovare, Viitor și Educație», domeniile largi care vor fi acoperite.

Aici speră că mai multe întreprinderi locale se vor alătura efortului. Dar, de asemenea, sperăm că firmele care se implică nu își vor compensa contribuțiile prin retragerea finanțării pentru organizațiile caritabile care lucrează pentru a satisface nevoile critice ale comunității.

Brian Formisano, președintele băncii regionale pentru Wells Fargo, a declarat într-un interviu Soarele a crezut că întreprinderile vor vedea fondul ca pe o cale nouă pentru serviciul în folosul comunității — nu una care ar înlocui contribuțiile existente. El a spus că fondul a fost o modalitate pentru comunitatea de afaceri de a lucra direct cu orașul pentru a face îmbunătățiri în zonele bine direcționate. Între timp, orașul va continua să lucreze cu organizații nonprofit și de servicii sociale comunitare.

Fondul este deja un început puternic în ceea ce privește curtea fără adăpost, care a atras un angajament din partea lui Thomas pentru suma de 110.000 de dolari ridicată de Consiliul Bunăvoitor. Curtea a fost lansată anul trecut la Bulevardul Las Vegas și la Foremaster Lane pentru a asigura un loc sigur pentru persoanele fără adăpost și pentru a le conecta cu serviciile

. În general, fondul a colectat aproape 500.000 de dolari în contribuții și angajamente. Este un pas puternic spre a face Las Vegas un loc mai bun de trăit și un lucru încurajator de a vedea într-un moment în care națiunea poate părea prea împărțită.

Sursa: Lasvegassun

[ad_2]

Sursa