Parteneriatele public-privat în valoare de 4,7 miliarde de dolari oferite de Tunisia

[ad_1]

Tunisia va oferi proiecte de parteneriat public-privat pentru sectorul energetic, al transporturilor și în alte sectoare, în valoare de 13 miliarde de dinari (4,7 miliarde de dolari), pentru a revigora economia și a crea locuri de muncă, a declarat ministrul de investiții pentru Reuters. port la orașul Ennfidha și metrou în orașul estic Sfax, precum și proiecte de apă, mediu, logistică și tehnologie. Investițiile străine în Tunisia au fost lentă de la ieșirea din 2011 a președintelui Zine al-Abidine Ben Ali a inaugurat o epocă de tulburări politice și industriale. Cel puțin 500 de companii străine au părăsit Tunisia după 2011

«Vom prezenta săptămâna viitoare, la o conferință internațională, proiecte majore care vizează relansarea unor noi investiții care vor contribui la crearea de oportunități de angajare, la majorarea veniturilor din monedă străină din Tunisia și să revigoreze creșterea «, a declarat ministrul de investiții Zied Ladhari.

» Astăzi investitorii ar trebui să știe că Tunisia este o destinație competitivă cu multe privilegii … Scopul nostru este să atragem investitori din Europa, America și Golf «, a adăugat el. ($ 1 = 2.7921 dinari tunisiene)

Sursa: Reuters

[ad_2]

Sursa