Ambasadorul Ghanei în Liberia solicită parteneriat public-privat în sectorul turismului

[ad_1]

Ambasadorul Ghanei a făcut remarcă atunci când guvernul din Liberia sa alăturat altor țări din întreaga lume în comemorarea celei de-a 39-a aniversări a Zilei Mondiale a Organizației Națiunilor Unite pentru Turism din 27 septembrie 2018.

Evenimentul sa desfășurat la istoricul Providence Island și tema pentru sărbătorirea acestui an este «turismul și transformarea digitală».

27 septembrie este considerată Ziua Mondială a Turismului, de la adoptarea statutului Organizației Mondiale a Turismului ONU în această zi în anul 1970.

Ziua mondială a turismului a avut loc în Budapesta, Ungaria — țară care se bucură în mod constant de creșterea turismului, susținută de un sprijin consistent politic și un angajament față de viitorul digital.

În ciuda numeroaselor domenii neglijate și Libia, cea mai veche țară din Africa, are unele dintre cele mai istorice situri ale lumii, de la munți, lacuri, râuri, inclusiv Providence insula istorică — unde primii sclavi eliberați din Statele Unite au sosit când au fost aduși înapoi pe continent.

Insula Providence datează aproape 200 de ani în urmă. Încă mai poartă unele trăsături istorice, cum ar fi copacii pe care coloniștii și locuitorii indigeni s-au așezat să negocieze terenul și primul puț pe care coloniștii l-au folosit pentru a aduce apă.

Dansând discursul principal, Ghana, ambasadorul Asiedu a declarat că turismul este unul dintre (19659002) «Cred că acesta este motivul pentru care noi, în Liberia, suntem adunați în acest loc specific, Insula Providence, pe care am neglijat și am atins-o atât de mult [because] aceasta este o resursă uriașă care plânge pentru exploatare «, a declarat ambasadorul Ghanei.

» Este însărcinată cu bogății necuantificabile, dar se pare că nu plănuiesc. Putem lucra pentru a dezvolta această resursă imensă printr-un aranjament de parteneriat public privat, lipsit de birocrație atentă și de amestec politic? «

Ambasadorul Ghanei a remarcat că sustenabilitatea sectorului turistic este esențială odată ce o politică atent dezvoltată

Potrivit ambasadorului Asiedu, nevoile, dezvoltarea și stimulentele în materie de infrastructură, dezvoltarea resurselor umane, facilitățile de formare și dezvoltarea conținutului, precum și pachetele de stimulente sunt esențiale pentru identificarea potențialului sectorului turismului din Liberia

El explică: de turism intern; începând la concursul sportiv și de jocuri interșcolar și inter-colegiu, adoptarea festivalurilor precum Kukatornon Peace Festival ca o adevărată sărbătoare națională care invită guverne, organizații internaționale și personalități să participe «

Renovarea infrastructurii naționale existente, cum ar fi Ducor Palace Hotel, Hotel Africa și alte site-uri care utilizează aranjamentele de parteneriat public-privat, a sfătuit el.

De asemenea, citit mesajul zilei de turism din partea lui Zurab Pololikashvili, secretar general al Organizației Mondiale a Turismului, Chiquita A. Johnson, a declarat că Ziua Mondială a Turismului din acest an scoate în evidență necesitatea investițiilor în tehnologii digitale perturbatoare, care pot contribui la crearea unui mediu pentru inovare și antreprenoriat în domeniul turismului.

«Transformarea digitală vizează asigurarea de beneficii pentru toți și asigurăm că turismul contribuie la acest angajament global «, a spus ea.

Sursa: frontpageafricaonline

[ad_2]

Sursa