Raportul federal spune că Honolulu bugetul feroviar scurt 134 milioane dolari

[ad_1]

Un raport al Administrației Federale de Tranzit a declarat că bugetul pentru proiectul feroviar din Honolulu este încă scurt cu 134 milioane de dolari.

Jacobs Engineering, care a fost comandat de către un ofițer de consultanță în domeniul managementului de proiect, prevede proiectul feroviar de 20 de mile a costat 8,29 miliarde de dolari, cu 1,6% peste estimarea curentă a costului proiectului pentru autovehicule Rapid Transportation, care este de 8,16 miliarde de dolari.

Raportul prevede, de asemenea, o estimare a serviciului de venit din septembrie 2026, aproape un an în urma estimării HART din decembrie 2025.

În ciuda estimării mai mari a costurilor și a extinderii datei serviciului de venit al proiectului, prevăzută în raport, președintele Consiliului de Administrație al HART, Damien Kim, a declarat că este mulțumit de constatări, adăugând că ele arată că HART a dobândit controlul asupra costurilor proiectului. faptul că estimarea PMOC, utilizând o analiză totală unică și independentă de sus în jos a proiectului, este de numai 1,6% peste estimarea actuală a costului proiectului HART; aprobarea ong pentru managementul riscurilor și măsurile de control al costurilor pe care HART le-a instituit în ultimii doi ani «, a declarat directorul executiv al HART Andrew Robbins, într-o declarație. «Nu mai vorbim de costuri de runaway și depășiri»

Robbins a spus că raportul sugerează că HART are potențialul de a beneficia de măsuri semnificative de economisire a costurilor în secțiunea centrului orașului al proiectului, care încă nu trebuie achiziționat; «Noi vom continua să gestionăm proiectul cu estimările HART de 8.165 miliarde de dolari și o dată de începere din decembrie 2025», a spus Robbins. «Cu mai mult de 4 miliarde de dolari inca de lucru pentru a efectua pe proiectul de cale ferata, HART este foarte increzator in capacitatea sa de a genera economii de costuri, care va mult mai mult decat compensa diferenta in estimarea PMOC.

Kim a spus HART a implementat deja mai multe recomandări ale raportului și planuri de abordare a celorlalte.

[ad_2]

Sursa

Eiffage pe pol pentru concesionarea viitorului Arena de Reims
Mai multe și mai bune servicii de infrastructură: Să analizăm guvernarea; finanțarea va urma