Solicitare a propunerilor de parteneriat public, privat: Structura municipală de parcare

Consiliul Local Carolina Beach a audiat o prezentare din partea directorului orașului Michael Cramer în timpul întâlnirii cu privire la potențialul unui parteneriat public-privat cu scopul de a construi o punte de parcare municipală în centrul orașului Central 

. Orașul a trimis cereri de propuneri către companiile din zonă și ar putea lua o decizie la jumătatea lunii iunie cu privire la cine va primi contractul.
Cramer a explicat: «În ianuarie, în timpul retragerii bugetului nostru, Consiliul a cerut să ne uităm la realizarea unui parteneriat public-privat pentru un centru de parcare în centrul centrului de afaceri».
Cramer a spus că orașul se uită la parcările deținute de oraș în zona centrală a orașului, inclusiv «Proprietatea care conține Palms Lot, Lot Town Hall în acea zonă între Harper Ave, Carl Winner, Myrtle Avenue și Canal Drive.»
Cramer explică: «Privind la asta, există mai multe opțiuni acolo. Ne-am întâlnit cu câțiva oameni de-a lungul anilor care au avut interesul de a face parteneriate public-private în care să studieze, să tragă împreună un pachet, să încerce să găsească un dezvoltator și să încerce să obțină o dezvoltare mixtă pe acest site, conține parcare publică. »
El a explicat că dezvoltarea mixtă a utilizării ar putea include opțiuni cum ar fi: «Parterul comercial, rezidențial la ultimul etaj, etajele de mijloc ar fi punte de parcare»
Cramer a explicat un studiu de parcare efectuat anul trecut de către contractantul executiv al parcării orașului — SP Plus — a sugerat că orașul va avea nevoie de 300 de locuri suplimentare de parcare în următorii trei până la cinci ani, pe baza cererii crescute în zona centrală a orașului. El a explicat: «Privind la asta, dorim să încercăm să tragem pentru cel puțin 300 sau 350 de locuri de parcare publice, iar restul locurilor de parcare din punte ar putea face parte din dezvoltarea mixtă a utilizării.»
Cramer a spus: «Am vorbit cu mai mulți oameni care fac asta și toți o fac puțin diferit. Există unii care vor face toate costurile în avans și sperăm că vă vor găsi un antreprenor și un dezvoltator și apoi vor primi 1,5% din costul proiectului de la dezvoltator astfel orașul nu ar avea nici un up- costurile frontale. Există și alții unde faceți puțin din ambele. Aveți costurile inițiale care ar putea ajunge până la 100.000 de dolari pentru studiu și procesul de căutare pentru dezvoltator, iar după aceea vor primi 1% din costul dezvoltării. »
El a explicat: «Există și alte companii private care fac afaceri comerciale imobile în zonă și au o experiență în a ieși și a găsi dezvoltatori pentru anumite proiecte. Nu sunt personal legat de acest grup de indivizi, așa că nu știu dacă au experiență municipală cu acest lucru sau nu. »
Cramer a oferit Consiliului un proiect de solicitare de propuneri (RFP) în timpul reuniunii
El a explicat: «Am obținut mai multe citate diferite, dacă doriți, sau propuneri de la oameni diferiți, pe continuu de intervale. Propunerea mea ar fi să trimitem această propunere și să încercăm să o scoatem pe web, pe Facebook, la oamenii locali din domeniul imobiliar comercial din zonă și să vedem ce fel de răspunsuri primim pentru aceste tipuri de servicii »
Cramer explică: «Am creat un cadru foarte scurt și poate prea scurt. Dacă aș fi lansat prima RFP pe 1 mai și le-aș da două săptămâni pentru a primi o propunere înapoi, am putea selecta un contractor până în iunie. Lăsați-l pe ordinea de zi a Consiliului să se acorde la jumătatea lunii iunie la ședința Consiliului și apoi să înceapă acordul formal, lucrând asupra acestuia și începând cu anul fiscal următor «începând cu 1 iulie
El ne-a explicat: «Asta ne pune in concordanta, ceea ce spune ca se pare ca cea mai buna companie cu care vrei sa mergi este 80.000 dolari in fata, si atunci pot conecta 80.000 de dolari in buget pentru anul viitor si sa o lucrez de la 1 iulie continuă. »
Cramer a spus că estimează o linie de timp pentru finalizarea unui an și a declarat: «În general, asta am înțeles majoritatea celorlalți care fac acest lucru spunând că va dura și asta fac studiile, pregătește-te, pregătește-te, ieși și încearcă să găsești companii sau dezvoltatori pentru a face tranzacția. Întrebarea este cât timp va dura să găsiți cu adevărat pe cineva cu care să vă alăturați. Deci ar putea dura mai mult decât să găsim pe cineva cu care să colaboreze. »
Consilierul Steve Shuttleworth a spus: «Michael cred că este minunat. Cred că este un avantaj excelent. Cel puțin va ajunge o conversație pentru a vedea dacă suntem aproape de a fi în marcă. »
Consilierul Jodan Garza a întrebat: «Aceasta este o modalitate de a obține 300 de locuri?»
Cramer a spus: «Da. Cu cea mai atractivă întoarcere pentru oraș. Practic, avem proprietate, ceea ce nu avem este resurse pentru a merge în sus. Dacă cineva are resursele necesare pentru a merge și a construi și a avea o dezvoltare mixtă a proprietății, câștigă, câștigăm, este o căsnicie bună. »
El a explicat: «Practic, cele 350 ar fi cele 151 de spații, plus alte 150, pentru a ajunge la 300 și apoi o pernă de aproximativ 50 de spații.»
Shuttleworth a spus că numărul de spații va fi probabil un punct de negociere, explicând: «Ceea ce spunem este că avem 151. Voi faceți ce vreți vreodată cu proiectul atâta timp cât ne dați 350. Acum cineva se va întoarce și spun băieți că te pot obține doar 285 dar pot face asta. Cineva se va întoarce și va spune că îți voi da 400, dar am nevoie de înălțime mai mare. »
Shuttleworth a spus: «Am putea afla că vin cu o idee pe care o urăsc sau o urăște comunitatea», dar este un bun punct de plecare.
Cramer a explicat: «Acesta este unul dintre lucrurile care se află în sfera serviciilor: compania trebuie să meargă la dispoziția publicului și să vorbească publicului despre ce doresc, ce vrea să vadă, lucruri de genul ăsta și să obțină sprijin comunitar și cumpărați conceptul. »
Shuttleworth a spus: «Noi, ca o comunitate și ca un Consiliu, le-am putea pune niște cerințe, de exemplu, am putea spune că trebuie să aveți în jur un fel de piele decorativă. Nu vă puteți uita doar la o cochilie de beton. »
Cramer a spus: «Voi trimite asta [RFP] afară și vom vedea ce putem veni și vom obține niște informații care curg»
Consiliul nu a luat nicio acțiune oficială în timpul reuniunii. Cramer se va întoarce la o dată ulterioară după primirea răspunsurilor la RFP
Potrivit Școlii de Guvernare a UNC, «Un proiect public privat este definit în cadrul noii GS 143-128.1C ca un» proiect de îmbunătățire a capitalului realizat în beneficiul unei entități guvernamentale și dezvoltator privat în temeiul unui contract de dezvoltare care include construirea unei instalații publice sau alte îmbunătățiri, inclusiv amenajări, amenajări, utilități, infrastructură, reconstrucție sau reparații, și pot include facilități atât publice, cât și private. «În conformitate cu metoda de livrare a construcției P3, unitatea de guvernământ este autorizată să achiziționeze, (în calitate de locator sau locatar) și operează un proiect sau facilități publice-private în cadrul unui proiect public-privat și poate acorda împrumuturi sau subvenții în aceste scopuri. Este important ca dezvoltatorul privat să furnizeze cel puțin 50% din finanțarea pentru costul total al proiectului. Comisia guvernamentală locală trebuie să aprobe contractul dacă implică un contract de leasing de capital sau de leasing operațional.

[ad_2]

Sursa