Parteneriatul privat-public de afaceri cheie pentru consolidarea forței de muncă și a economiei

[ad_1]

Macaralele în aer, comunitățile vitale și o împingere progresivă spre schimbarea imaginii unui district federal divers sunt semnale care evoluează în Districtul Columbia. Deoarece construcția robustă a locuințelor la prețuri accesibile și dezvoltarea proiectelor de vânzare cu amănuntul continuă, boom-ul economic al DC este un beneficiu comun pentru rezidenți și întreprinderi.

Sub conducerea primarului Muriel Bowser, districtul a luat pași proactivi pentru a crea relații cu comunitatea de afaceri asigurați-vă că nu numai locuitorii din cartier, care sunt persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, au o împușcătură bună în ceea ce privește prosperitatea economică prin programul First Source, dar permit și investiții continue și sprijinirea comunităților în care se dezvoltă afacerile.

forța de muncă locală și infrastructura este un efort de colaborare la nivel de oraș. Districtul este primul din națiune care creează o agenție guvernamentală locală dedicată parteneriatelor public-privat. Lansat în 2015, Biroul de Parteneriat Public se concentrează în mod special pe extinderea oportunităților economice pentru Sector, prin satisfacerea nevoilor de infrastructură și a serviciilor guvernamentale.

Pentru ca o afacere privată să colaboreze cu Districtul, acest lucru le oferă acces la capitalul uman de rezidenți calificați și instruiți pentru a fi prioritizați pentru proiecte. Prin intermediul Departamentului DC al Serviciilor de Ocupare a Forței de Muncă, o afacere privată poate continua să investească în forța de muncă a Sectorului prin facilitarea programelor de dezvoltare a forței de muncă și a pregătirii specializate pentru pregătirea rezidenților din zonele rezidențiale, în special a celor care se confruntă cu bariere sau dificultăți în ceea ce privește ocuparea forței de muncă

. Investiția de 16,75 milioane de dolari către Academia de Infrastructură DC din Ward 8, Pepco, a contribuit cu peste 5 milioane de dolari la programele de dezvoltare a forței de muncă, care vor fi oferite la academie ca parte a acordului de fuziune cu Exelon

Pepco sau alte companii care colaborează cu districtul este extinderea unei piețe a muncii locale diversificate și calificate, în special pentru industriile în cerere, cum ar fi energia solară, IT, construcții, infrastructură și asistență medicală. Acest lucru se poate traduce, de asemenea, la longevitatea afacerilor în District, ceea ce sporește viziunea economică a orașului. Atunci când o afacere nu este doar angajată să-și aducă serviciile în District și își investește contribuțiile prin parteneriate cu agenții guvernamentale locale și organizații comunitare, este o demonstrație a modului în care afacerea are o importanță serioasă în cultivarea unei economii locale sănătoase în cadrul Districtului [19659003] Investițiile și parteneriatele cu sectorul privat contribuie la scăderea ratei șomajului la nivel național și local, în special în zonele în care este critică. În timp ce districtul se confruntă cu o scădere globală a șomajului, secțiile 7 și 8 se confruntă încă cu rate ridicate ale șomajului. În aprilie, regiunea metropolitană Washington a adăugat peste 15.000 de locuri de muncă, contribuind la reducerea ratei șomajului în district.

Conferința primarilor din S.U.A. a lansat recent un raport care arată creșterea economică a regiunilor metropolitane din întreaga țară. Potrivit raportului, în 2017, zonele metropolitane din întreaga națiune au adăugat 1,9 milioane de locuri de muncă, ceea ce reprezintă 91,6% din venitul salarial personal. Conferința primarilor din SUA clarifică faptul că regiunile metropolitane sunt forța motrice a economiei națiunii.

Pe măsură ce orizontul orașului se schimbă odată cu clădirile rezidențiale și comerciale nou construite, districtul își menține angajamentul de a continua să lucreze în mod activ cu comunitatea de afaceri pentru a realiza viziunea de a asigura locuitorii din raion se situează pe o cale de prosperitate economică, făcând o forță de muncă puternică și susținută

Sursa: lasentinel

[ad_2]

Sursa