Obligațiuni ecologice de 175 milioane de euro emise pentru proiectul Tunel Tideway Tunnel

Tideway, ale căror acţionari includ Allianz, infrastructura Amber, Dalmore de capital şi dif, a emis GBP175 milioane dolari (US $236.6 Millon) obligaţiuni verde pentru a finanţa Tamisa Tideway tunel (TTT) proiect, care implică construirea unui tunel de canalizare 25 de dolari în Londra.

Două tranşe de GBP50 milioane sunt subscrise de Aviva Life & Pensions UK. Se maturizează în 2049. Underwriter restului de GBP75 milioane, care se maturizează în 2052, nu a fost dezvăluit. Obligaţiunile verzi au fost emise în cadrul companiei de GBP10 miliarde dolari (13,5 miliarde USD), programul de obligaţiuni multivalută stabilit în mai 2016.

În noiembrie 2017, standardul & Poor ‘ s (S&P) a dat tranzacției un scor general de 95 din 100, echivalent cu cel mai mare punctaj de evaluare verde la scară.

Tideway a emis primul său verde Bond luna trecută-un GBP250 milioane dolari (US $338.0 milioane) Marea Britanie Bond public. În urma acestui lucru, compania a preţ un GBP200 milioane dolari (US $270.4 milioane) Bond verde cu Asset Manager M&G investiţii, făcându-l cel mai mare emitent corporative de obligaţiuni verzi în Sterling.

Compania a fost formată după ce Consorţiul Bazalgette a fost selectat de către Tamisa Water pentru a finanţa, construi, întreţine şi Opera tunelul Thames Tideway în iulie 2015.

Consorţiul va livra un tunel de interceptare, depozitare şi transfer, care se îndreaptă spre 66m, sub râul Tamisa. Tunelul principal va începe în vestul Londrei, urmând traseul râului către Limehouse, unde va continua spre nord-est până la Abbey Mills de pompare staţie de lângă Stratford. Acolo va fi conectat la tunelul Lee, care va transfera de canalizare pentru a Beckton epurarea lucrari de tratare a apelor uzate.

Lucrările de construcţie au început în 2016 şi se preconizează că vor fi finalizate în 2023. Această perioadă îndelungată de construcţie este unul dintre motivele pentru utilizarea proprietarilor de finanţare a pieţei de capital-veniturile vor fi eliberate treptat, deriscând executarea planului de finanţare pentru proiect.

Unul dintre obiectivele principale ale proiectului este de a reduce fluxurile de canalizare netratate în râul Tamisa, care în prezent se adaugă până la zeci de milioane de tone pe an.

[ad_2]

Soursa