Investitorii privați angajează mai mult de 6,8 milioane de dolari pentru Momentum 2022

[ad_1]

Investitorii privați au angajat mai mult de 6,8 milioane de dolari pentru a pune în aplicare obiectivele stabilite în planul Momentum 2022.

Studenții de la Magnet School Williams au ajutat să dezvăluie știrile de miercuri, în timp ce aceștia au ținut semne care arată cifra de 6.804.500 $ în afara Centrului de Artă Performantă din Topeka unde liderii de afaceri și oficialii orașului s-au adunat pentru a sărbători

«Este un vot de încredere în Topeka», a declarat Matt Pivarnik, președinte și CEO al Parteneriatului mai mare pentru Topeka

19659003] «Este doar un alt exemplu despre cât de uimitor este comunitatea noastră, cât de dăruitoare, cât de generoasă și cât de devotată», a spus primarul Michelle De La Isla. «Oamenii spun că cred în comunitatea noastră și dau banii pentru a face lucrurile să se întâmple».

Momentum 2022 este o strategie de cinci ani menită să sporească economia și calitatea vieții lui Topeka

«Topeka’s a avut un impuls acum «, a spus Keith Warta, Momentum 2022 tri-scaun. «Cred că știm cu toții acest lucru. Putem simți asta, este tot în jurul nostru. »

Warta a provocat grupul să rămână logodit și să-i facă pe alții implicați

Pivarnik a spus că schimbarea care este deja aparentă la cinci luni de la planul Momentum își declanșează emoțiile

«Mă regăsesc în mod regulat în ultima vreme, de fapt, vărsând o lacrimă pentru Topeka și Shawnee County», a spus Pivarnik. «Este pentru că îl văd — sunt undeva și ascult lucruri minunate sau văd un nou restaurant incredibil deschis sau doar aud un tânăr profesionist spunând:» Îl iubesc în Topeka chiar acum »

De asemenea, el a remarcat importanța parteneriatelor public-privat și a colaborării dintre cele două grupuri

Fondurile vor fi utilizate în următorii cinci ani, după ce cinci domenii-cheie ale planului vor fi lansate:

  • a crea locuri vibrante și atractive
  • crească o economie diversă
  • promovează o imagine pozitivă
  • colaborează pentru o comunitate puternică

Pivarnik a declarat că strategia este unică prin faptul că include un accent pe «prosperitate incluzivă». ] «Este menită să creeze o economie bună pentru toți cetățenii din Topeka și Shawnee County», a spus el.

Michaela Saunders, vicepreședintă a strategiei de brand pentru vizita lui Topeka, a declarat că anunțul de miercuri a fost o reflectare a potențialului orașului. ]»Aceasta «Cel mai interesant lucru pentru mine, pentru mine, este modul în care toți investitorii sunt responsabili de ceea ce se întâmplă în Topeka și de ceea ce ei văd posibil pentru Topeka», a spus Saunders

Sursa: cjonline

[ad_2]

Sursa

Companiile braziliene de concesionare a aeroportului pentru protecția împotriva falimentului
Crearea unei infrastructuri inteligente pentru climă bancabilă