DPR revizuit pentru proiectul feroviar metrou Surat, care va fi aprobat în această lună

[ad_1]

Raportul detaliat de proiect revizuit (DPR) al metroului Surat este probabil aprobat de autoritățile locale până la sfârșitul acestei luni

DPR revizuită propune înființarea a patru stații elevate din totalul celor 38 de stații feroviare pe parteneriat public-privat (PPP), la un cost de Rs 111,88 crore. Compania Dream City va construi alte stații la un cost de Rs 31,20 crore fiecare. Coridorul de metrou de 40 km din Surat va avea două coridoare și 38 de stații. Coridorul 1 începe de la Sarthana până la Dream City și coridorul numărul 2 de la Saroli până la Bhesan. Surat metro feroviar este Rs 12,600 crore de proiect și este de așteptat să devină operaționale în 2023.

Cele patru stații elevatate pe care Surat Municipal Corporation ar construi cu partenerii privați vor fi la canalul Rupali, Althan tenacitate, acvariu și Athwa chowpaty. (19659003) În cadrul politicii orientate spre tranzit al guvernului central (TOP), spațiile goale de pe ambele părți ale metroului vor fi utilizate pentru proiecte de dezvoltare. Șasezeci la sută din veniturile generate de FSI suplimentare sau plătite ar fi utilizate în întreținerea metroului. Această sumă ar fi în jurul valorii de Rs 1.138 crore la rata de creștere de 3% pe an până în 2038. Consilierul SMC și fostul inginer oraș Jatin Shah a spus: «SMC este pregătită să îmbrățișeze linia de metrou. Suntem în stadiul finalizării proiectului mega care va schimba scenariul de transport în masă al Surat. »

Comisarul municipal M Thennarasan a spus:» Suntem în curs de a sorta parteneri privați pentru proiect. Proiectul feroviar de metrou ar putea fi lansat la începutul anului 2019. »

Sursa: timesofindia

[ad_2]

Sursa