Anii de planificare dedicat noii facilități pentru autoritatea de transport din zona Crawford

[ad_1]
Oficialii din întreaga regiune s-au adunat pentru a marca începutul oficial al următoarei faze din istoria Autorității de Transport a Zonelor Crawford, joi, la o ceremonie de decupare a panglicii pentru noua unitate de întreținere Rogers Ferry Road.

«Ceea ce vă vedeți aici este rezultatul a opt ani de planificare», a declarat directorul executiv al CATA, Tim Geibel, mulțimii a aproape 75 de funcționari aleși și administratori municipali, reprezentanți ai departamentului de transport din Pennsylvania, membri ai industriei de transport și ai angajaților CATA, dintre care mulți jucaseră roluri importante în dezvoltarea site-ului. «Această facilitate este casa noastră și va fi casa noastră pentru următorii 30 de ani».

Stația extinde capacitățile CATA de întreținere, spălare și stocare și oferă o singură locație centralizată pentru flota autohtonă a autorității Meadville. În trecut, autobuzele CATA au fost depozitate în patru locații din jurul orașului Meadville, potrivit lui Larry Marsteller, care conduce biroul care supraveghează autoritatea.

Pe lângă eficiența îmbunătățită oferită de o locație centrală, o stație de alimentare cu gaz natural comprimat (CNG) instalația de 2.35 de acri va contribui la creșterea eficienței combustibilului din cadrul CATA. Trei autobuze CNG s-au alăturat flotei în februarie.

Stația CNG este una dintre cele 29 construite în jurul statului în următorii câțiva ani. Proiectul face parte dintr-un parteneriat public-privat de 84,5 milioane USD dintre Comunitate și Trillium CNG. Acordul de 20 de ani solicită Trillium să proiecteze, să construiască, să finanțeze, să opereze și să întrețină stațiile. PennDOT estimează că proiectul va plăti pentru el însuși cu economii de aproximativ 100 de milioane de dolari pe o perioadă de zece ani

Senatorul de stat Michele Brooks, unul dintre mai mulți oficiali care au urmat Marsteller și Geibel în abordarea mulțimii, a subliniat rolul jucat de tranzitul public în

«Avem o mulțime de terenuri pentru a ne acoperi și nu avem tranzitul de masă pe care îl au unele zone», a spus Brooks. «Aceste servicii sunt atât de importante pentru locuitorii din această zonă și pentru această regiune, fie că este vorba de un cetățean în vârstă care se întoarce și merge la vizitele medicului, fie merge la centrul de vârf, pentru a vizita un iubit, pentru a merge la magazin alimentar sau pentru a ridica prescripții sau cineva care călătoresc la lucru. Acestea sunt toate servicii importante, vitale, și vreau să le mulțumesc tuturor celor de la CATA pentru o abordare de echipă. »

[ad_2]

Sursa