Vicepreședintele Venkaiah Naidu solicită un parteneriat public-privat pentru a oferi un tratament accesibil celor săraci din satele indiene

[ad_1]
Regretând că o țară cu o populație de 130 de coruri a avut un medic pentru fiecare 1000 de locuitori, Naidu a declarat că zonele rurale sunt mult mai puțin acoperite de un tratament accesibil.

Anguindu-se de lipsa acută de medici și de lipsa unor facilități adecvate de asistență medicală în (1969003) «Nu putem avea două indieni, cu orașe cu state-of-the- facilitățile de artă și zonele rurale rămase în urmă. Avem nevoie de un parteneriat public-privat în colaborare pentru a remedia situația în ceea ce privește prioritatea «, a declarat Naidu, în adresa sa, la cea de-a 20-a convocare a Universității Rajs Gandhi de Științe ale Sănătății (RGUHS)

a avut un medic pentru fiecare 1000 de oameni, Naidu a spus zonele rurale au fost mult mai putin acoperite de un tratament la preturi accesibile.

Degradarea urban-rurale in asistenta medicala are nevoie de o atentie si de actiune urgenta, a spus Naidu

. participarea tuturor părților interesate și utilizarea inovației pentru a reduce punctele de intenție și execuție «, a adăugat el.

» Nici o entitate unică în acest sector nu poate atinge rezultatele în materie de sănătate și poate oferi rezultate. Cu toate acestea, facilitățile de sănătate din sectorul privat nu trebuie să fie accesibile doar celor nevoiași și săraci, ci trebuie să fie și accesibili «, a spus Naidu.

Livrarea asistenței medicale în India a fost pregătită să se schimbe în toate etapele sale — prevenirea, «Guvernul central va lansa în curând Misiunea Națională de Protecție a Sănătății (NHPM) Ayushman Bharat, care va fi cea mai mare schemă de asigurări de sănătate din lume, finanțată din fonduri publice, de așteptat să beneficieze peste 50 de croați de oameni săraci», a declarat vicepreședintele.

Având în vedere că numărul persoanelor din țara care trăiesc în sărăcie a scăzut cu jumătate în ultimii 20 de ani, Naidu a subliniat că o creștere a bolilor transmisibile și a bolilor legate de stilul de viață a persistat și a trebuit să fie abordată. 19659003] Cu aproape 140 de milioane de indieni care vor intra în instituțiile de învățământ superior din țară până în 2030, a existat și nevoia de a îmbunătăți calitatea învățământului superior, a spus Naidu. n fiecare patru absolvenți din lume vor fi cel mai probabil produsul sistemului educațional din India. Dacă putem îmbunătăți calitatea învățământului superior, putem folosi dividendul demografic în beneficiul societății. »

Înființată în 1996 de către guvernul din Karnataka, RGUHS se numără printre cele mai mari universități din domeniul sănătății din țară [19659003]

Sursa: thehealthsite

[ad_2]

Sursa