Dezbatere Faleza nistreana

Stimați cetățeni,
Existența unui sau altui complex turistic, sportiv, agrement este determinat de necesitate. Dacă noi vom crea interes, vom informa factorii de decizie locali despre necesitate, există șanse ca visele unora dintre noi de a beneficia de o zonă unică pentru agrement pentru întreaga familie să apară.
Rugăm să priviți în alte țări în care există așa complexe bazate pe investiții soft și să credeți că este posibil!
În timp ce părinții pescuiesc, sau stau la plajă, copii se distrează la roller drom, cățărari în copac sau boundering, apoi navighează fiind ghidați conform unui traseu stabilit pe o potecă turistică, dorm în zonă camping care dispune și de veceu, apă, iar zonal, în speță la info centre sunt și magazine de comercializare produse necesare deobicei în drumeții. Fiecare dintre cei ce au copii sunt sigur doriți să meargă cu copiii nu doar în parc, la piza sau la cinema, dar și în drumeții pentru a-i dezvolta copiilor aptitudini de conduită în condiții specifice, în sînul naturii.
Ne propunem să:
1. Discutăm cu primarii(inclusiv în direct Facebook) acestor 7 localități acest proiect complex, să creem interes sau dezinteres.
2. Conform feedback-ului tuturor celor să stabilim mecanismul realizării: Sarcini — Studiu de fezabilitate — Licitație publică stabilire partener privat — iar în 12-24 luni beneficiere!
3. Creem precedent pentru nou mecanism de dezvoltare la nivel local și regional.
Participarea este gratuită, fiind obligatorie înregistrarea întru asigurarea tuturor cu materiale, inclusiv și tuturor momentelor logistice.

Distribuiți împărtașiți pe rețrlele de socializare


10 mai
Durata dezbaterii 14:00-15:15
hotelul
Chisinau, str. Pushkin 32
Numărul de locuri este limitat!

Înregistrarea disponibilă aici

Debate on the Nistru River
Între DA și NU 26.04.2018. Invitații emisiunii - Iurie Calestru, Liviu Micu, si Gheorghe Anghel