Întrevedere cu conducerea Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor

Întrevedere cu conducerea Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor din R. Moldova pe marginea proiectului ”Cross-border cooperation framework”
  Astăzi, 07 martie 2014, reprezentanții Institutului de Dezvoltare și Expertiză a Proiectelor (IDEP) în frunte cu Calestru Iurie au avut o întrevedere cu vice-ministrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor din R. Moldova. Scopul întâlnirii de astăzi a vizat informarea interlocutorului privind conceptul  proiectului transfrontalier Ucraina-Moldova  — ”Cross-border cooperation framework” și modalitățile de implicare în proiect a reprezentanților Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor din R. Moldova. Discuțiile au demarat cu o scurtă prezentare a misiunii și activității Institutului de Dezvoltare și Expertiză a Proiectelor (IDEP).
Ulterior s-a trecut la prezentarea în detaliu a proiectului propriu zis. În partea a doua a întrevederii s-au discutat precăutat punctele de de tangență dintre prioritățile de activitate a Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor din R. Moldova și aspectele de durată ale proiectului ”Cross-border cooperation framework”.
Spre finalul întrunirii s-a convenit de  a se reveni în perioadele următoare în vedere stabilirii unor acțiuni concrete de implicare a Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor din R. Moldova în proiectul prezentat astăzi.
Întrevedere cu conducerea Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor
Meeting with the leadership of the Ministry of Regional Development and Construction