Memorandul de înțelegere și acord cu conducerea r.nului Căușeni

Memorandul de înțelegere și acord cu conducerea r.nului Căușeni în cadrul proiectului ”Cross-border cooperation framework

Astăzi, 13 februarie 2014 conducerea Institutului de Dezvoltare și Expertiză a Proiectelor (IDEP) a efectuat o vizită de lucru la Consiliul raional Căușeni unde au avut o întrevedere cu Președintele raionului și conducerea departamentului de atragere a investițiilor. Scopul întrevederii de astăzi a vizat schimbul de opinii privind eventuala participare a raionului Căușeni (în persoana organelor de conducere) în cadrul proiectului transfrontalier Ucraina-Moldova ”Cross-border cooperation framework”.
Conducerea IDEP în frunte cu Calestru Iurie a prezentat succint conceptul proiectului, accentul fiind pus pe avantajele și perspectivele care se întrevede în materie de investiții pentru raionul Căușeni. În finalul întrunirii de astăzi părțile au semnat un memorandum de înțelegere și accept din parte Președintelui raionului Căușeni de a lua parte activă la toate întrunirile ce vizează derularea proiectului expus astăzi.