Memorandul de înțelegere și acord cu conducerea r. nului Basarabească

Memorandul de înțelegere și acord cu conducerea r. nului Basarabească în cadrul proiectului ”Cross-border cooperation framework”
Memorandul de înțelegere și acord cu conducerea r. nului Basarabească în cadrul proiectului ”Cross-border cooperation framework”
Astăzi, 13 februarie 2014 conducerea Institutului de Dezvoltare și Expertiză a Proiectelor (IDEP) în frunte cu Calestru Iurie, a efectuat o vizită de lucru la Consiliul raional Basarabeasca unde au avut o întrevedere cu Președintele raionului. În cadrul întrevederii conducerea IDEP a prezentat Președintele raionului Basarabeasca și conducerii departamentului de atragere a investițiilor conceptul proiectului transfrontalier Ucraina-Moldova ”Cross-border cooperation framework”, în vederea atragerii spre o participare activă a raionului Basarabeasca. S-au expus în detaliu avantajele și perspectivele ce se întrevăd p/u raionul Basarabeasca luînd parte la implementarea proiectului respectiv.
Întrunirea de astăzi s-a finisat cu semnarea unui memorandum de înțelegere și accept din partea Președintelui raionului Basarabeasca de a lua parte activă la implementarea proiectului în cauză.
Memorandum of understanding and agreement with the leadership of Basarabian r
Memorandul de înțelegere și acord cu conducerea r.nului Căușeni