IDEP deschide înregistrarea la ”Fonduri pentru APL-uri”

Astăzi, 21fugust 2013 Institutul pentru Dezvoltare și Expertiză a Proiectelor (IDEP) deschide înregistrare oficială pentru participare la Forumul Internațional ”Fonduri pentru APL-uri”, care va avea loc 22 octombrie 2013, mun. Chișinău, Sala Roșie Summit Events&Conference Center. Se preconizează că la eveniment vor participa peste 250 de reprezentanți din peste 12 țări.

Cele două forumuri precedente organizate de IDEP la nivel național (7 februarie 2013) și regional Republica Moldova — România – Ucraina (15 martie 2013) s-au stabilit deja ca o baza solidă pentru elaborarea deciziilor cheie, recomandări și măsuri practice pentru dezvoltare sustenabilă.

Un nou For are obiective și mai ambițioase. Scopul principal identificarea modalității de modelare a unui nou tip de administrație publica locală și consolidarea unei platforme de colaborare între comunitățile locale, instituțiile de cooperare regională pe de o parte, și organizațiile de afaceri, experți și sectorul non-guvernamental pe de altă parte.

Programul Forumului oferă oportunități deosebite pentru dialog, comunicare, schimbul de experiență cu colegii din alte regiuni și țări, precum și de noi contacte de afaceri.

Pentru informații suplimentare Vă rugam sa ne contactați telefonic sau prin e-mail.

Echipa IDEP