Întrevedere cu conducerea Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor

Întrevedere cu conducerea Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor din R. Moldova pe marginea proiectului ”Cross-border cooperation framework”
  Astăzi, 07 martie 2014, reprezentanții Institutului de Dezvoltare și Expertiză a Proiectelor (IDEP) au avut o întrevedere cu vice-ministrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor din R. Moldova. Scopul întâlnirii de astăzi a vizat informarea interlocutorului privind conceptul  proiectului transfrontalier Ucraina-Moldova  – ”Cross-border cooperation framework” și modalitățile de implicare în proiect a reprezentanților Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor din R. Moldova. Discuțiile au demarat cu o scurtă prezentare a misiunii și activității Institutului de Dezvoltare și Expertiză a Proiectelor (IDEP).
Ulterior s-a trecut la prezentarea în detaliu a proiectului propriu zis. În partea a doua a întrevederii s-au discutat precăutat punctele de de tangență dintre prioritățile de activitate a Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor din R. Moldova și aspectele de durată ale proiectului ”Cross-border cooperation framework”.
Spre finalul întrunirii s-a convenit de  a se reveni în perioadele următoare în vedere stabilirii unor acțiuni concrete de implicare a Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor din R. Moldova în proiectul prezentat astăzi.